06/05/2014

DanubeIT 2014. - "Internet of All Things"

DanubeIT 2014.  konferencija
DanubeIT 2014.  konferencija
Citiram:
Zadovoljstvo nam je da najavimo četvrtu po redu DanubeIT konferenciju i poslovne susrete koji će se održati u Novom Sadu, 29. i 30. maja, 2014. Ovoga puta, tema konferencije je „Internet of Things“ – dakle razvoj svetske mreže u pravcu povezivanja ne samo ljudi, nego i uređaja, na način koji će im omogućiti slanje i primanje informacija.
Učesnici konferencije će imati priliku da čuju vrhunske govornike i stručnjake iz ove oblasti koji će svoje znanje podeliti sa publikom, a biće prilike i za uspostavljanje novih kontakata i interakciju kako sa predavačima tako i sa ostalim učesnicima. Očekuju nas prezentacije, panel diskusije, b2b susreti kompanija i mnogo prilika za neformalno druženje.
DanubeIT 2014 je idealno mesto za sve koje zanimaju informacione tehnologije i inovacije u visoko-tehnološkom sektoru: osnivače i buduće osnivače kompanija, menadžere i zaposlene u postojećim IT kompanijama kao i studente.
Radni jezik konferencije je engleski. Za više informacija i registraciju, posetite http://danubeit.talkb2b.net Registrujte se besplatno

www.vojvodinaICTcluster.org
Vojvođanski IKT klaster
Vojvođanskih brigada 28
21000 Novi Sad, Srbija

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: