01/08/2013

Digital Development Manager - moja nova pozicija

Mreža (izvor)
Posle četiri godine rada u agenciji, moja nova pozicija je Digital Development Manager. Šta ona podrazumeva? 
 • Pripadnost Kreativnom sektoru 
 • Razvoj novih digitalnih usluga od početka do kraja zajedno sa mojim kolegama iz drugih sektora i njihovu implementaciju (analiza potreba i uslova na tržištu, definisanje osnovnih elemenata usluge, formiranje paketa, cena, postavljanje KPI-jeva, kontakt sa podizvočima ukoliko ima potrebe, interna edukacija, prezentovanje, ostvarivanje poslovne saradnje...) 
 • Uvođenje novih klijenata u sistem 
 • Učestvovanje u digitalnim projektima agencije 
 • Praćenje novih trendova i njihovo integrisanje u agencijske usluge 
 • Eksterna edukacija 
 • Razvoj moja dva velika klijenta uz pomoć saradnika  
Do sada sam radio na velikom broju klijenata i kao što sam rekao prilikom intervjua za Wannabe magazin, zadovoljan sam zato što se sada više bavim kreativom, imam više fleksibilnosti, mogu da pratim najnovije trendove i primenim ih i posebno zato što sada provodim više vremena sa ljudima, a manje sam za kompjuterom. 

I ako deluje ludo, uživam u tome što su mi za posao potrebni mail, office paket i mobilni telefon, a snimanje, obrada foto i video materijala, montaža, pravljenje sajtova i vođenje lokacija na društvenim mrežama ostaju za neko posebno privatno vreme i vezani su uglavnom za čisto uživanje.  

Dosta sam sazreo u odnosu na trenutak kada sam se tek priključio agenciji. Osećam se dobro u svojoj koži i nakon što sam postao roditelj, ceo svet nekako ima više smisla. Sve ima svoje mesto pa i ovo unapređenje na poslovnom planu. Slažem kockice i plivam dalje.  

6 comments:

 1. "Dosta sam sazreo u odnosu na trenutak kada sam se tek priključio agenciji. Osećam se dobro u svojoj koži i nakon što sam postao roditelj, ceo svet nekako ima više smisla. Sve ima svoje mesto pa i ovo unapređenje na poslovnom planu. Slažem kockice i plivam dalje."

  Dajte malo kvalitetnijeg pisanja Tihomire.

  ReplyDelete
 2. Mozete li da mi pojasnite sta konkretno zelite?

  ReplyDelete
 3. Cestitam Tihomire,..ja hm,..ja sam laik za prepoznavanje poslovnih pozicija kod nas,jer ne znma sta masa od njih znce ili iziskuje,..for Human Resurse,kada sam pitao onako istinsko znacenje tog naziva,zapravo pravi naziv kod nas je KADROVSKA SLUZBA...

  Ipak Tihomire ,ovo nije bila kritika,vec moja konstatacija na more nekih izraza ,bez pojsanjenja.

  Cestitam ti u svakom slucaju ,mislim da si zasluzio i objasnio svoju poziciju ,posto se vec duze vreme istinski bavis kreativnim poslom,samim tim sto je i ova mreza aktivna ,..ja naravno ukljucuejm se na blogove koji mi se svidjaju i za koje mislim da mogu nesto da kazem.

  Odlazis li u prirodu,..ja sam skoro bio na Jelici sa planinarskim drustvom Zeleznicar.

  ReplyDelete
 4. Hvala Nenade :)
  Kod nas su takvi nazivi zato sto je u pitanju afilijacija svetske mreze, a i da bi mogli da saradjujemo sa stranim klijentima koji su navikli na njih.
  Odavno nisam isao u prirodu. Dete, posao i neke druge obaveze. Polako, doci ce vreme i za to.

  ReplyDelete
 5. Cestitke na roditeljstvu...to je siguran sam prava obaveza i zivotno zaposlenje ....

  ReplyDelete
 6. Hvala Nenade :) To je jedna od najlepsih stvari koje mogu da se dogode tokom covekovog zivota

  ReplyDelete

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: