19/12/2012

B-LINK 2012 – Festival novih komunikacija

B-Link festival
Projekat "O3one" organizuje po sedmi put Beogradski festival novih komunikacija - B-LINK 2012, od 21. do 23. decembra, ovog puta u Multipleksu "Kolosej", u TC "Ušce", na Novom Beogradu.

Trodnevni program festivala B-LINK 2012 sastoji se od predavanja, panel diskusija, radionica i zabavnog dela, a detaljni program dostupan je na adresi www.b-link.rs. Ulaz na B-LINK festival se ne naplacuje.

Ovogodišnji B-LINK pocinje predavanjem o inovativnoj wireless usluzi, zatim sledi neobicna tema "Nikola Tesla - preteca gedžetologije", a potom prica o predstojecem prelasku na digitalno emitovanje TV programa i novom HTML5 standardu za razvoj sajtova. Drugog dana Festivala je radionica o primeni WebGL tehnologije za razvoj 3D interaktivnih sadržaja za web, zatim sledi panel diskusija o Coworking Spaces, a u nastavku program preuzimaju StandUp komicari. Treceg dana B-LINK 2012 ima na programu još jednu radionicu o primeni WebGL tehnologije, a potom sledi prezentacija ovogodišnjih dobitnika WebFesta. Drugi dan Festivala obeležice nastup StandUp komicara, nakon predavanja na temu komedije kao posebnog žanra na kulturnoj sceni, a poslednjeg dana je za kraj programa organizovano disko kuglanje za ucesnike i posetioce Festivala.

Prateci program cini izložba fotografija nastala korišcenjem Instagram aplikacije.

Program

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: