02/11/2012

Mobil Festival - treći internacionalni festival filmova snimljenih mobilnim telefonom

Mobil Festival iz Skoplja

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će Treći internacionalni festival filmova snimljenih mobilnim telefonom Mobil Festival iz Skoplja-Makedonija biti održan 5. 6. i 10. novembra 2012. 

 Festival je jedinstven ovakve vrste u regionu i u ove dve godine  postojanja  prikazao je stotine filmova snimljenih mobilnim telefonom kako u domaćoj tako i u internacionalnoj selekciji i etablira se kao  jedan od većih filmskih festivala u Makedoniji. Ujedno, Mobil Festival je deo ogromne internacionalne mreže festivala koji promovišu filmove snimljene mobilnim telefonom i pobednici dobijaju svoju promociju na najvećim svetskim festivalima ovakve vrste.  

U glavnoj selekciji festivala  za nagradu za najbolji film takmičeće se filmovi iz Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bugarske, Albanije, Italije, Egipta...

Takođe od ove godine festivalski program je obogaćen radionicama u kojima će se učesnici obučiti i motivisati da razvijaju svoju ličnu i individualnu perspektivu upotrebe novih tehnologija kao kreativnih  alatki za filmsko izražavanje.

Konkurs za  učešće na festivalu biće otvoren tokom čitave godine i  na njemu se mogu prijaviti i filmovi iz Srbije.  

Da bi snimili film više vam nije potrebna skupa oprema i ekipa, potreban vam je samo mobilni telefon sa kamerom. Iskoristite svoj kreativni potencijal  i učestvujte sa svojim filmom na konkursu.

Srdačno,
Tim Mobil Festivala
http://mobilefestival.net/

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: