22/05/2012

Umrezavanje.org - internet konsultanti i NVO

Umrezavanje.org - naslovna stranica sajta
Nakon učestvovanja u osmišljavanju inicijalnog projekta dobio sam priliku da proširim priču i napravio koncept sajta koji će tokom prve faze omogućiti odabranim NVO (11 organizacija kojima treba pomoć i koje mogu da je iskoriste od svih koje se budu prijavile) da se umreže sa internet konsultantima i rade na svojim online projektima. 

Na ovaj način će svaka organizacija dobiti jednog čoveka sa kojim će redovno komunicirati, a nakon postavljanja edukativnih tekstova i objave rezimea tog rada, svima će javno biti dostupno znanje koje im može biti veoma korisno. 

Najveći problem druge faze sajta umrezavanje.org je bio osmisliti njegovu samoodrživost. Rešio sam to na taj način što će ga agencija Represent Communications preuzeti sajt (voditi računa o serveru, CMS-u, moderaciji komunikacije i sadržaja...) i omogućiti da se u bazu prijave svi koji ispune kriterijume za internet konsultante i podizvođače kao i pojedinci i organizacije kojima trebaju ovakve usluge Agencija će biti "vrhovni konsultant", spajati ljude i zarađivati na osnovu procenta od uspešno ostvarenih transakcija

Voleo bih da čujem kako vam se čini ideja? Mislite li da je realna? 

Dobar deo internet konsultanata koje sam predlagao (screenshot ne hvata celu stranicu)  
Juče smo dobili već 12 prijava. Igra počinje. 


2 comments:

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: