01/03/2012

Konferencija "The Corporate Communications experience 2012"

"The Corporate Communications experience 2", nastavak revolucije u komunikaciji 

Fotografija sa konferencije "The Corporate Communications experience 2011."
Agencija The P. World organizuje "The Corporate Communications Experience", jedinstven događaj na Balkanu posvećen veštinama vrhunske korporativne komunikacije. Konferencija će biti održana 8. i 9. marta 2012. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a predstaviće se najveći svetski stručnjaci iz oblasti komunikacija. Represent Communications je drugu godinu za redom ekskluzivni event partner, a Borislav Miljanović i Jelena Kovačević, generalni i izvršni direktori ove agencije vodiće konferenciju. 

Svi gosti i posetioci biće u prilici da čuju kako je izgledao radni dan uz princezu Dajanu od njenog nekadašnjeg privatnog sekretara, a predstavnik kompanije Microsoft International daće odgovor na pitanje zašto društveni mediji ne mogu bez tradicionalnog PR-a. Takođe, saznaće koje taktike komunikacije koristi čuveni hotel sa sedam zvezdica, Burj Al Arab i zašto su društveni mediji tajni začin za dobru internu komunikaciju, o čemu će govoriti predstavnik Telenor Grupe. 

„Nastavljamo revoluciju u oblasti komunikacije. I ove godine pozvali smo vodeće profesionalce iz oblasti korporativne komunikacije da podele iskustvo i izazove sa kojima su se susretali i trendove koji vladaju na svetskom tržištu. Nastavljamo da iznova pomeramo granice kroz organizaciju ovakvih susreta stručnjaka koji za nas nisu samo događaj, već više od toga - Experience“, izjavio je CEO agencije “The P. world” Kosta Petrov

Dođite i uverite se zašto je prošle godine "The Corporate Communications Experience 1" bio događaj koji je okupio toliki broj stručnjaka i koji je bio propraćen sa od strane tri stotine delegata, među kojima su bili vodeći stručnjaci i direktori najuspešnijih kompanija iz Srbije i regiona. Platinasti sponzor događaja je Hypo Alpe Adria banka, a ovogodišnji zlatni sponzor događaja je Coca-Cola Hellenic. 


Ekskluzivni medijski partner su dnevne novine Press, a ekskluzivni TV partner je MTV. Medijski prijatelji projekta su Infostud, Marketing mreža, Belgrade in your pocket, Belgrade info box, Radio 3, Na dlanu.com, City, Color press group, WebGazda doo - Zepter ADS Online Advertising, Real time clipping, a događaj su podržale i društva za odnose sa javnošću Srbije i Hrvatske. 

Za više informacija u vezi sa "The Corporate Communication experience 2“, posetite 

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: