04/10/2011

"McCann Erickson Public Relations" je promenio ime u "Represent Communications"

Represent Communications
 
Već neko vreme radimo na projektu rebrendiranja naše agencije. Odlazak u Vršac pre dve nedelje je bio posvećen tome. Uključeni su svi timovi, a kada veb sajt bude online, verujem da će biti i drugih zanimljivosti vrednih pažnje. Krenuli smo!

Represent Communications je reimenovana agencija McCann Erickson Public Relations, jedna od prvih PR agencija u Srbiji, koja se već deset godina bavi kreiranjem komunikacijskih strategija, te izgradnjom njihovog imidža i reputacije. Predstavlja afilijaciju svetske mreže Weber Shandwick.

U poslednjih pet godina agencija je tri puta proglašavana od strane Društva Srbije za odnose s javnošću Agencijom godine i četiri puta za redom dobila je nagradu Punom parom napred koju dodeljuje izdavač specijalizovang magazina za komunikacije Taboo, a kriterijumi na osnovu kojih se procenjuje uspešnost poslovanja su zvanični završni računi koje kompanije prijavljuju i rezultati koji se na taj način iskazuju.

http://www.represent.rs
Represent Communications Facebook fan strana (prvi put do sada kreiramo ovakav nastup)
 
Represent Communications twitter profil - promenom imena, a ne kreiranjem novog naloga uspeli smo da zadržimo sve followerse. Hvala Ivane
 

2 comments:

 1. moram da priznam - veoma hrabar potez, obzirom da je mccan imao dobro poznato ime - brend
  puno uspeha u daljem radu

  p.s. i hvala za sve one predivne fotografije iz švedske :)

  ReplyDelete
 2. Hvala Sandra :)
  Jeste smeo potez, ali ce se isplatiti.

  Hvala tebi sto verno pratis postove :)

  ReplyDelete

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: