02/10/2011

BiZbuZZ 2011 - Mobilni sadržaji, marketing i poslovanje

 
BiZbuZZ 2011
2 – 4. novembar, hotel „Tami Residence“ Niš


Mobilni sadržaji, marketing i poslovanje

biZbuZZ je jedna od najvećih IT konferencija u Srbiji sa fokusom na Internet poslovanje. Od samog početka ideja je razvoj comunity-based događaja, kojim se omogućava odlična razmena resursa i profilisano, direktno ostvarivanje interesa partnera konferencije.

Ovogodišnja tema: Mobilni sadržaji i poslovanje

Tržište mobilnih uređaja beleži ubrzan rast, zahvaljujući povećanju broja pametnih telefona, širenjem ponude aplikacija za mobilne platforme, ali i sve povoljnijim cenovnim ponudama proizvođača.

Od ove industrije, sa aspekta poslovnog korišćenja i razvoja, u 2011. godini se očekuje pravi industrijski i korisnički bum. Tako će, u svetlu biznisa, mobilni uređaji postati neizostavni faktor, najpre u procesu planiranja nastupa na globalnoj mreži, a odmah zatim i u analizi potencijala tržišta.

Tržišno planiranje i poslovanje danas računa na sve prednosti koje donosi upotreba mobilnih uređaja: mobilni marketing, integrisane društvene mreže, lokacijski servisi i mSites - sajtovi za mobilne uređaje i eCommerce, sve to postaju ABC platforme za poslovno planiranje na Internetu.

Ovogodišnji biZbuZZ biće održan u periodu od 2 – 4. Novembra u hotelu „Tami Residence“ u Nišu.

Vitomir Ognjanović
Menadžer konferencije biZbuZZ 2011

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: