15/08/2011

Četvrti MobileMonday u Srbiji

MobileMonday Srbija
Četvrti MobileMonday u Srbiji će se održati 12. septembra 2011. godine od 18h, u Kulturnom Centru Grad u Beogradu. Već tradicionalno okupljamo profesionalce i entuzijaste iz oblasti telekomunikacija, sa posebnim naglaskom na informisanje i edukaciju o savremenim mobilnim tehnologijama, te druženju i networkingu. Ovog puta ćemo se baviti temom tablet uređaja, koji privlače sve više pažnje korisnika i programera.


Kao i do sada ćemo imati formalni deo događaja koji će se sastojati od tri predavanja, a za sada nam je kao predavač potvrđen Michael-Jakob Reinartz iz Telekom Austrija grupe. Njegova funkcija u Telekom Austrija grupi je Head of Group Device Management, i njegovo predavanje će se baviti globalnim i evropskim trendovima u korišćenju tablet uređaja, uz osvrt na situaciju u Srbiji i regionu.

Sponzor ovog MobileMonday događaja će biti Vip Mobile, te planirajte da vidite razne praktične primene njihove HSPA+ mreže tokom networking dela, a šuška se i o nekakvim poklonima :)

Postojanje sponzora podrazumeva makar jedno besplatno piće, tako da računamo na dug i prijatan networking deo događaja.

Detalje ostala dve predavanja ćemo naknadno objaviti, čim preciziramo teme i predavače. Računajte da će se ticati specifičnosti razvoja softvera za tablet uređaje, odnosno preseka situacije (uređaji, paketi, cene, aplikacije) na domaćem tržištu tablet uređaja.

Prijave
Prisustvovanje MobileMonday događajima je potpuno besplatno, molimo vas da se registrujete kako bismo mogli da planiramo broj stolica.
 
 

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: