06/04/2011

Humanitarna izložba "Designers Love Japan"

Humanitarna izložba "Designers Love Japan"
 
Rezultati konkursa "PLAKAT ZA JAPAN" u organizaciji dizajn web portala Designed.rs i izložba odabranih radova!Humanitarna izložba “Designers Love Japan” biće održana u Galeriji O3one 09. aprila 2011. godine s početkom u 18h.

Izložba je organizovana u saradnji dizajn web portala Designed.rs, Galerije O3one i Crvenog Krsta Srbije, a štampanje plakata koji će biti izloženi omogućila je štamparija Superdot iz Beograda.

 
Na izložbi “Designers Love Japan” biće prikazana selekcija od 20 radova pristiglih na konkurs "PLAKAT ZA JAPAN" (prijavljeno je 200 radova 170 autora).


Tokom izložbe biće organizovano i sakupljanje donacija za pomoć Japanu, stoga Vas molimo da dođete u što većem broju kako bi svi i na taj način dali svoj doprinos akciji.
 
Radove su žirirali art i kreativni direktori Designed.rs i studija Coba&associates, Jana Oršolić i Slobodan Jovanović. Kriterijum za odabir radova je uključivao nivo grafičke pismenosti, ideju i realizacijske sposobnosti pristiglih radova.Designed.rs se zahvaljuje svim učesnicima konkursa koji su poslali svoj rad.
 Svi radovi će biti izloženi na posebnoj sekciji dizajn web portal Designed.rs, a tokom izložbe u galeriji O3one će moći da se vide projekcijom na 4 ekrana!


Radove koji su pristigli na konkurs i koji su ušli u selekciju za izložbu, potpisuju sledeći autori:
Amanda Stević, Borko Nerić, Branko Bobić, Dejan Vukelić, Ena Baćanović, Igor Adamović, Iva Čukić, Kristina Jovanović, Luka Srdanović, Marko Milin, Mihailo Kalabić, Milan Čerevicki, Milena Janićijević, Milica Tasić, Nenad Aćimović, Nikola Bajčić i Ivana Majstorović, Nikola Radojčić, Rade Šaptović lab604, Sara Radonja, Vladimir Radivojević.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: