25/03/2011

Sajam neprofitnih inicijativa 19. aprila 2011.


Treći po redu Sajam neprofitnih inicijativa održaće se 19. aprila 2011. godine u organizaciji SMart Kolektiva i Foruma poslovnih lidera Srbije, uz podršku USAID-a i Instituta za održive zajednice (Institute for Sustainable Communities).

U cilju lakšeg približavanja poslovnog i neprofitnog sektora i stvaranja novih partnerstava, nevladine organizacije će i ovoga puta imati priliku da promovišu svoje projekte u okviru CSR Foruma - velike godišnje konferencije o društveno odogovornom poslovanju, koju organizuju Forum poslovnih lidera i Smart kolektiv. Kao i prošle godine, na ovom događaju vodeći svetski i domaći eksperti predstaviće aktuelna evropska rešenja i trendove iz oblasti društveno odgovornog poslovanja, a posetioci će biti predstavnici poslovnog sektora, državnih institucija i međunarodnih organizacija.

Teme ovogodišnjeg Sajma neprofitnih inicijativa su volonterizam, socijalno preduzetništvo i zaštita životne sredine.

Ko može da se prijavi?  
Socijalna preduzeća i organizacije civilnog drušva sa teritorije Republike Srbije koje:
  • Organizuju volonterske aktivnosti, a posebno one usmerene na zaštitu životne sredine;
  • Imaju potrebu za volonterima iz poslovnog sektora, bilo u radu sa korisnicima ili kao podršku projektim aktivnostima;
  • Imaju usluge ili proizvode namenjene poslovnom sektoru, posebno one koje se odnose na zaštitu životne sredine; 

*Organizacije koje se bave zaštitom životne sredine predstaviće se u posebnom delu Sajma, posvećenom isključivo ovoj temi, zajedno sa kompanijama koje imaju programe i proizvode usmerene na zaštitu životne sredine

**Pravo prijave nemaju fizička lica, javne ustanove i lokalna samouprava.

Kako se prijaviti?

Popunite formular koji se nalazi na sajtu Smart kolektiva i pošaljite ga najkasnije do 31. marta 2011. godine na e-mail adresu: svetlana@smartkolektiv.org, s naznakom "Prijava za Sajam". Selekciju će vršiti stručna komisija sastavljena od predstavnika Foruma poslovnih lidera, Instituta za održive zajednice i SMart Kolektiva. Za 20 odabranih organizacija biće organizovana jednodnevna radionica koju će držati predstavnici poslovnog sektora, Smart Kolektiva i eksperti za odnose sa javnošću, u cilju što bolje pripreme organizacija za učestvovanje na Sajmu. O datumu i mestu održavanja radionice, organizacije odabrane za učešće na Sajmu biće naknadno obaveštene. Učestvovanje na Sajmu je besplatno.


Kontakt osoba za dodatne informacije: Svetlana Damnjanović
svetlana (et) smartkolektiv.org
011 2440 096

Ako razmišljate o dugoročnoj održivosti organizacije, vreme je za nova partnerstva. Prijavite se! 
 

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: