23/03/2011

MobileMonday - o razvoju aplikacija za mobilne platforme

Drugi MobileMonday događaj održava se 28. marta od 18h u Kulturnom centru Grad u Beogradu (Braće Krsmanović 4), a tema je razvoj aplikacija za mobilne platforme

Događaj okuplja profesionalce i entuzijaste iz oblasti mobilnih telekomunikacija, a ovoga puta tema je mobilni development, odnosno razvoj aplikacija za mobilne platforme.

Mobile Monday je globalni događaj koji se svakog ponedeljka odvija u više od 100 gradova širom sveta. Na drugom MoMo događaju učestvovaće profesionalci koji razvijaju aplikacije za iPhone i Android platforme.

Miloš Žikić i Aleksandar Marjanović govoriće o razvoju mobilnih aplikacija na Android platformi i korišćenju AR tehnologije za unapređenje onlajn kupovine.

Zvanični pokrovitelj drugog MoMo događaja je jedan od najvećih svetskih proizvođača mobilnih telefona, Nokia. Karl Pletschko iz Nokije će govoriti o partnerstvu Nokie i Microsofta.


MoMo je otvoren i besplatan događaj, namenjen svima koje zanimaju telekomunikacije i mobilna industrija, a za prisustvo je potrebno samo da se registrujete.

MoMo je globalni događaj putem koga se u neformalnom okruženju upoznaju, povezuju i druže vizionari, developeri i uticajni pojedinci mobilne industrije. Ovi događaji im pomažu da iskoriste poslovne prilike, sarađuju nezavisno od brendova i razgovaraju o tržišnim trendovima.


MoMo Srbija realizuju organizacije NIIT iz Niša i SEEICT iz Beograda.

Više informacija

· MobileMonday Srbija – zvanični sajt

· Registracija za događaj


No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: