Skip to main content

Drustvene mreze i drustveni mediji - fotografije sa prezentacije

Zadovoljan sam prezentacijom u okviru Srpske Asocijacije Menadzera. Trajala je dva sata, ali bih rekao da su brzo prosli. Makar je to moj utisak. Menadzeri su postavljali dobra pitanja i interesovali se oko aktivnosti koje mogu da primene u svom poslovanju. Ostvario sam kontakt sa zanimljivim ljudima i zakazao sastanke. 

Zvanicno saopstenje:


U utorak, 1 marta, Srpska asocijacija menadžera je za svoj članove organizovala treći radni doručak sa McCann Grupom na temu digitalnih komunikacija.

Pred oko 40 članova SAM, predavanje na temu: "Poslovni online nastup u okviru društvenih mreža i društvenih medija" održao je Stojanović Tihomir, E-PR Executive agencije McCann Erickson PR. Prezentacija je imala za cilj da predstavi mogućnosti za kreiranje i efikasno upravljanje internet nastupa kompanija, njenih proizvoda i usluga u okviru društvenih mreža i društvenih medija u cilju upravljanja online reputacijom i keiranja verne zajednice.
Predstavljeni su najveći svetski servisi, njihove globalne i lokalne statistike, trendovi za 2011. godinu i uspešni primeri realizovanih online kampanja.

Tihomir Stojanovic - Srpska Asocijacija Menadzera
Drustvene mreze i drustveni mediji - SAM
Srpska Asocijacija Menadzera
Tihomir Stojanovic - prezentacija
Borislav Miljanovic - McCann Erickson PR
Maja Piscevic - Srpska Asocijacija Menadzera

Comments

 1. Bas mi se svidja tema prezentacije. Da li moze da se vidi prezentacija na SlideShare-u ili negde drugde?

  ReplyDelete
 2. Zdravo Goranka.

  Hvala
  Na zalost, necemo je pustiti za sada online. Takva je poslovna politika.

  Pozdrav,

  Tihomir

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

#Ebanking iz vikendice

Sedim u vikendici i pišem blog. Broadband internet je tu. 
Prilikom dolaska, svratili smo do prodavnice da kupimo hranu i naši telefoni su se automatski priključili na wi-fi preko Instabridge aplikacije.
Signal mobilne telefonije u sobi nije sjajan pa sam telefon prebacio na airplane mode, a nakon toga ponovo uključio wi-fi. Više mi smeta kada nema interneta nego signala mobilne telefonije. Sve je prešlo online i sve funkcioniše ako postoji dobra veza.
Vatra u smederevcu pucka, a ručak se krčka. 
Već godinama unazad, slušam o temama kao što su #ePoslovanje, #eBankarstvo i elektronski potpis (sertifikat).  Kada sam pre oko nedelju dana dobio poziv od Societe Generale banke da prisustvujem događaju u okviru koga će predstaviti najnoviji sistem za online bankarstvo u Srbiji, preraspredio sam obaveze u kalendaru i sa zadovoljstvom ovaj termin rezervisao za prezentaciju.
Kako je izgledao sam događaj pogledajte ovde, a ja ću vam ispričati šta je na mene ostavilo najveći utisak.

Voditel…

Samsung Xcover 550H - mobini telefon otporan na vodu i prašinu

Nakon oko pet godina korišćenja telefona Samsung Xcover 2 C3350 koji me je odlično služio (i dalje radi kao da je nov), rešio sam da potražim drugi telefon sličnih karakteristika koji će biti više u skladu sa potrebama vremena u kome živimo. Razmatrao sam sledeće modele: 
Samsung B2100 XplorerSamsung Xcover 271 i CAT B25 Poošto su prva dva odavno prestala da se proizvode, posmatrao sam oglase za polovne telefone na internetu. Uglavnom sam nailazio na aparate koji su godinama korišćeni na terenu i o kojima se nije previše vodilo računa. Bili su izudarani, izgrebani, prljavi i ponekad bez maske koja zatvara priključke za USB odnosno slušalice. Ipak, činjenica da i dalje rade bila je dobra potvrda kvaliteta ovih namenskih telefona. 
CAT B25 je među njima možda i najizdržljiviji telefon, ali je najsiromašniji što se tiče funkcija. Nije bilo razloga da uzimam nov uređaj pored postojećeg C3350 pa sam se fokusirao na Samsung 550H pošto je on praktično njegov naslednik iz 2017. godine. 
Pronaš…