Skip to main content

Drustvene mreze i drustveni mediji - fotografije sa prezentacije

Zadovoljan sam prezentacijom u okviru Srpske Asocijacije Menadzera. Trajala je dva sata, ali bih rekao da su brzo prosli. Makar je to moj utisak. Menadzeri su postavljali dobra pitanja i interesovali se oko aktivnosti koje mogu da primene u svom poslovanju. Ostvario sam kontakt sa zanimljivim ljudima i zakazao sastanke. 

Zvanicno saopstenje:


U utorak, 1 marta, Srpska asocijacija menadžera je za svoj članove organizovala treći radni doručak sa McCann Grupom na temu digitalnih komunikacija.

Pred oko 40 članova SAM, predavanje na temu: "Poslovni online nastup u okviru društvenih mreža i društvenih medija" održao je Stojanović Tihomir, E-PR Executive agencije McCann Erickson PR. Prezentacija je imala za cilj da predstavi mogućnosti za kreiranje i efikasno upravljanje internet nastupa kompanija, njenih proizvoda i usluga u okviru društvenih mreža i društvenih medija u cilju upravljanja online reputacijom i keiranja verne zajednice.
Predstavljeni su najveći svetski servisi, njihove globalne i lokalne statistike, trendovi za 2011. godinu i uspešni primeri realizovanih online kampanja.

Tihomir Stojanovic - Srpska Asocijacija Menadzera
Drustvene mreze i drustveni mediji - SAM
Srpska Asocijacija Menadzera
Tihomir Stojanovic - prezentacija
Borislav Miljanovic - McCann Erickson PR
Maja Piscevic - Srpska Asocijacija Menadzera

Comments

 1. Bas mi se svidja tema prezentacije. Da li moze da se vidi prezentacija na SlideShare-u ili negde drugde?

  ReplyDelete
 2. Zdravo Goranka.

  Hvala
  Na zalost, necemo je pustiti za sada online. Takva je poslovna politika.

  Pozdrav,

  Tihomir

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar? - priključite se online konkursu

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar?
Priključite se online konkursu povodom 25-godiisnjice od trenutka kada je kompanija Toshiba kreirala prvi laptop Postanite fan "Toshiba Srbija" stranice na Facebook-uIspod ovog posta putem forma za komentare napišitepriču u 300 reči o svom prvom iskustvu sa kompjuterom, ili laptopom do 01. decembra 2010. godine Potpišite se ispod teksta i ostavite svoj mail

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. Korisnici koji žele da učestvuju treba da žive u navedenim zemljama. Prva nagrada za najbolju priču iz svake od zemalja je tablet računar Folio 100

25 priča iz svake zemlje će biti izabrano i uvršteno u regionalnu elektronsku knjigu koja će se naći nasajtu www.issuu.com


Evo i zvaničnog opisa uređaja Toshiba Folio 100:
Toshiba za prvoplasiranu priču poklanja Folio 100 koji će pobedniku ili pobednici omogućiti savršeno i jednostavno iskustvo u oblasti z…

Kineski mobilni telefon - kopija Blackberry-ja

Kineski telefon

/ UPDATE: Posto sada imamo preko 200 komentara, mozete nastaviti da ih pisete, a videtece ih na drugoj stranici. /

Kupio sam kineski mobilni telefon koji predstavlja kopiju blackberry-ja. Ne bih sada spominjao detalje, ali recimo da je cena oko pet puta manja od originala.

Iznenadio sam se kvalitetom izrade. Plastika je odlicno obradjena i takve je smese da sticete utisak o dugotrajnosti. Dobra mesavina obezbedjuje da se telefon ne kliza u ruci, a opet nije gumen. Spojevi su fenomenalni i nigde ne postoji manjak, odnosno visak prostora medju spojevima. Deo maske telefona je od metala, kuglica za navigaciju se odlicno ponasa i zaista prelepo svetli, qwerty tastaura je cvrsta i lako se sa njom kuca (ko pre nije probao, trebace mu malo vremena da se navikne kao sto je to bio slucaj samnom), monitor je visoke rezolucije i odlicnog prikaza boja.

Uz telefon se dobijaju dve baterije, heandsefree slusalice sa daljinskim za javljanje i prekidanje razgovora, USB kabl i punjac.

Soft…