02/02/2011

Full Tilt - čvrst rokenrol sa primesama bluza - svirke

Moj kolega Marko Marinkovic przi sa svojom ekipom:
Full Titl - svirka

Full Titl - logotip
Najava svirki:
6. 2. 2011. klub Akademija, Beograd – U nedelju, od 22h, Full Tilt uživo sa specijalnim gostima, predgrupom CheGuerilla, koja će zagrejati publiku „reggae” zvukom i podsetiti na rođendan jedne od najvećih zvezda ovog muzičkog pravca, Boba Marlija.
Zatim, Full Tilt sa reperotarom obrada AC/DC (uglavnom), Chuck Berry, Bad Company, BB King...
Takođe, predstaviće publici i nekoliko autorskih pesama. Sve u svemu – dobar provod i podrška klubu Akademija. Ulaz je 150 din.
11. 2. 2011. klub KB, Požarevac – U petak uveče, od 21h, Požarevaljane očekuje rok svirka visokog napona. Full Tilt u samostalnom nastupu sa reperotarom obrada AC/DC (uglavnom), Chuck Berry, Bad Company, BB King... Takođe, predstaviće publici i nekoliko autorskih pesama. Ulaz je 150 din.

Bio:
Full Tilt je osnovan u decembru 2009. u Beogradu, a u sastavu Dejan Kujavec (vokal i gitara), Duško Maslać (gitara), Dejan Nikolić (bubanj) i Marko Marinković (bas) svira od proleća 2010. Muzički žanr u koji se svrstava je više nego očigledan: čvrst rokenrol koji se temelji na bluzu. Odsečan „kotrljajući” ritam, prodorne bluz fraze i „zarazni” refreni su energični, sa mnogo duha. Iskrena svirka je spona sa bluzom koji svaki od članova nosi u sebi. Full Tilt iza sebe ima više uspešnih nastupa po beogradskim klubovima sa obradama AC/DC, Chuck Berry, Bad Company, BB King... Jak uticaj poznatog australijskog benda na autorske numere Full Tilt-a ga ne svrstava u „AC/DC tribute” kako bi se moglo pomisliti. Reč je o klasičnom rokerskom pristupu i zvuku koji ima brojne poklonike.

Full Tilt do sada ima jedan spreman autorski album i mnogo pozitivne energije.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: