10/12/2010

Agencija McCann Erickson Public Relations je osvojila nagradu "Punom parom napred"

Dobitnici nagrada Taboo magazina

Borislav Miljanovic dobija nagradu u ime agencije McCann Erickson
McCann Erickson Public Relations i ove godine osvojila je nagradu “Punom parom napred” na manifestaciji “Marketinški događaj 2010”.

Nagradu koju dodeljuje izdavač specijalizovanog magazina za komunikacije „Taboo“, a koja se ostvaruje na osnovu finansijskih rezultata iskazanih kroz završne račune, agencija osvaja četvrti put za redom. U Svečanoj sali Beogradskog sajma nagradu je primio direktor dr Borislav Miljanović.

„Uprkos ekonomski vrlo izazovnom periodu koji je za nama, agencija je nastavila sa rastom profitabilnosti šireći krug poslovnih partnera, projekata i broja zaposlenih. Iz godine u godinu, neprestano pomeramo granice profesionalizma u oblasti komunikacija, prateći aktuelne svetske trendove“, istakao je dr Borislav Miljanović.

Agencija McCann Erickson Public Relations je u 2009. godini zabeležila rast poslovnog prihoda za 5 odsto i broja zaposlenih za 13 procenata. Organizaciona struktura agencije obogaćena je brojnim projektima u sektoru investicija, stvaranjem novih partnerstava sa nevladinim organizacijama i širenjem baze klijenata. Agencija je u 2010. godini ostvarila saradnju i sa Evropskom komisijom za koju će koordinisati odnose sa javnošću u projektu njihovog Informativnog centra. Za 2011. godinu, McCann Erickson Public Relations najavljuje poslovne aktivnosti u digitalnoj komunikaciji, nove tendencije i angažovanje mladih i talentovanih kadrova koji će timu doneti novu energiju.Evo i video snimka koji san napravio mobilnim telefonom i postovao na twitter

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: