23/11/2010

MoMo - Mobile Monday događaj u Srbiji - za jubitelje mobilnih tehnologija

Mobile Monday u Srbiji
Prvi MobileMonday događaj u Srbiji, MoMo - Događaj koji širom sveta okuplja ljubitelje mobilnih tehnologija, imaće ove jeseni svoju premijeru u Beogradu.
U ponedeljak, 29. novembra u centru Leonardo, održaće se prvi domaći Mobile Monday događaj, posvećen mobilnoj telefoniji, koji se svakog ponedeljka odvija u više od 100 gradova širom sveta.
Prvi mobilni ponedeljak u Beogradu biće posvećen novim trendovima u mobilnim telekomunikacijama i naplati putem mobilnog telefona, o čemu će govoriti  Saša Stamenković (blog Svet telekomunikacija) i Alex Čović (kompanija Fortumo.rs).
Učesnike MoMo okupljanja očekuju kratka predavanja, predstavljanja domaćih aplikacija i servisa za mobilne platforme. Zvanični pokrovitelj prvog MoMo događajaje jedan od najvećih svetskih proizvođača mobilnih telefona, Nokia. Posetioci će moći da isprobaju nove modele Nokia uređaja i razgovaraju sa predstavnicima kompanije, a Karl Pletschko, developer marketing menadžer će prisutne upoznati sa Qt razvojnim okruženjem za Nokia telefone.
MoMo je globalni događaj putem koga se u neformalnom okruženju upoznaju, povezuju i druže vizionari, developeri i uticajni pojedinci mobilne industrije. Ovi događaji im pomažu da iskoriste poslovne prilike, sarađuju nezavisno od brendova i razgovaraju o tržišnim trendovima.
MoMo je otvoren i besplatan događaj, namenjen svima koje zanimaju telekomunikacije i mobilna industrija.
Mobile Monday će se održati u ponedeljak, 29. novembra 2010. godine od 18:00, u prostorijama centra Leonardo, u ulici Kraljice Natalije broj 21, u Beogradu.
MoMo Srbija realizuju organizacije NIIT iz Niša i SEEICT iz Beograda.
Više informacija: http://www.momo.rs/

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: