03/09/2010

Dom omladine Beograda raspisuje konkurs za nove projekte

U želji da animira kreativne i talentovane mlade ljude, koji imaju poteškoća da realizuju svoje ideje, Dom omladine Beograda odlučio je da pokrene još jednu inicijativu koja će im omogućiti da javnosti predstave svoje stvaralaštvo. I do sada, Dom omladine bio je institucija otvorena za sve kvalitetne umetničke projekte i ideje, a naročito one eksperimentalne i inovativne. U novoj sezoni saradnju sa mladim umetnicima želimo i da formalizujemo kroz raspisivanje Konkursa za nove projekte, a tri najbolje ideje biće realizovane tokom 2011. godine. Na ovaj način, pored saradnje sa nevladinim sektorom započete 2006. godine u okviru Magacina u Kraljevića Marka, želimo da pružimo priliku i ostalim formalnim i neformalnim grupama i pojedincima, da uz podršku Doma omladine realizuju svoje kvalitetne ideje.


Kao kulturni centar koji svoje programe kreira prevashodno za mlade i u saradnji sa njima, Dom omladine uoči otvaranja renoviranih programskih prostorija krajem ove godine, pored obnavljanja svih aktivnosti koje su zaštitni znak naše institucije želi da znatno proširi svoje aktivnosti na nove umetničke prakse i nove saradnike iz zemlje i inostranstva. U novom Domu omladine svi uslovi biće na vrhunskom nivou, a tri sale sa različitim kapacitetima i tehničkim resursima moći će da zadovolje potrebe realizacije najrazličitijih programskih sadržaja.

Formular Konkursa može se preuzeti sa sajta Doma omladine:
www.domomladine.org
.

Procitajte ceo tekst


1 comment:

  1. OVO JE BAS DOBAR I LEP POSLOVNI GEST DOMA OMLADINE.
    SVAKA CAST,ZAISTA. MORACU DA VIDIM O CEMU SE RADI. VALJDA CE MLADI DA NAGRNU SA IDEJAMA,DA NE TAVORE U NJIHOVIM GLAVAMA , NEGO DA SE ISKORISTE.

    ReplyDelete

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: