17/05/2010

Osnovni kurs digitalne fotografije - Axelfoto skola

Leto nam je na pragu! Pozivamo Vas da iskoristite priliku i docekate leto sa novim fotografskim znanjima. Prikljucite se sledecoj grupi osnovnog kursa digitalne fotografije Axelfoto skole i upotpunite svoje fotografsko znanje. Predavanja ovog kursa su podeljena u tri tematske celine: tehnika fotografisanja, kreativna fotografija i obrada digitalne fotografije. Kroz ove teme polaznici uce da uspesno eksponiraju, korektno kadriraju i kvalitetno prezentuju svoje fotografije.

Predavanja sledece grupe osnovnog kursa digitalne fotografije ce poceti u subotu, 12. juna. Detaljnije informacije o ovom kursu mozete naci u najavi na nasem sajtu:

http://www.axelfoto.com/sr/index1.php?page=vest&id=175

Takodje pozivamo sve zainteresovane da se prikljuce naprednom kursu kreativne fotografije namenjenom svima koji su vec ovladali osnovama fotografske tehnike i zele da se kroz rad na nekim klasicnim temama (kao sto su portret, telo, apstraktna fotografija, tekstura, silueta i senka, serija fotografija) usavrse u njihovoj kreativnoj primeni.

Predavanja sledece grupe naprednog kursa kreativne fotografije ce poceti u cetvrtak, 3. juna. Detaljnije informacije o ovom kursu mozete naci u najavi na nasem sajtu:

http://www.axelfoto.com/sr/index1.php?page=vest&id=124

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: