Skip to main content

Garancija bez obzira na sve - Toshiba


’’Garancija bez obzira na sve’’ pruža korisnicima dodatni nivo zadovoljstva, zaštite i slobode i sastoji od sledeće četiri prednosti:

Garancija zadovoljstva – Korisnik može da radi i da se igra ovim proizvodom ali u slučaju da nije potpuno zadovoljan kupljenim laptopom, može da ga vrati u roku od dve nedelje od kupovine. Bez obzira na sve*.

Pokriće slučajne štete - Toshiba će zameniti ili popraviti laptop ako je slučajno oštećen u roku od godinu dana. Bez obzira na sve*.

Pokriće krađe - Toshiba daje korisnicima isti ili odgovarajući laptop ako je originalni ukraden u roku od jedne godine. Bez obzira na sve*.

Pokriće nezaposlenosti – Korisnicima koji kupe Toshiba laptop će biti vraćen novac u slučaju da iznenada izgube posao u prvoj godini nakon kupovine i omogućiće im da zadrže kupljeni model kao deo dogovora. Bez obzira na sve*.

Besplatna Garancija bez obzira na sve važi za svaki novi kupljeni Toshiba laptop.

Procitajte vise: www.garancijabezobzira.rs

Comments

 1. da, rekli su mi za ovo, ali mislio sam da to imaju samo neki skuplji modeli.. Dobra im ova fora za nezaposlenost :)

  ReplyDelete
 2. Super je akcija. Krenula je pre nekog vremena, ali su sada dodali i ovaj deo za nezaposlenost.
  Nisam siguran za to u vezi sa najskupljim modelima. Ima li neko info?

  ReplyDelete
 3. kako se dobija ta garancija i sta treba uraditi.posto moj prodavac i nije bio bas najusluzniji tako da ni ne znam sta sam sve dobila uz lap.

  ReplyDelete
 4. Mislim da ti je najbolje da pogledas ovaj link: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home
  Pozdrav

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ћирилица - писмо које сам заборавио

Када сам пре пар година открио ћирилицу на мобилном телефону,  било је то велико откриће за мене. Почео сам да шаљем смс поруке пријатељима, постављам статусе на друштвеним мрежама и одговарам на мејлове користећи наше писмо. Скоро сви су реаговали на исти начин. Питали су ме зачуђено откуд то да одједном користим ћирилицу и зашто?  
Пре 12 година, када сам покренуо Мрежу Креативних Људи, користио сам латиницу. Више људи ми је сугерисало да не би било лоше да постоји и ћирилична верзија сајта. У том тренутку нисам имао довољно знања, одговарајућу технологију и времена да се бавим таквим прилагођавањем.

12 година касније, Гугл подржава "Gesture typing" у оквиру оперативног система Андроид и постоји речник термина на српском језику који вам сугерише остатак речи коју сте управо почели да куцате. Оно што је веома битно јесте то да када изаберете српски језик не можете да добијете као на компјутеру латиницу са нашим словима. У том тренутку сам схватио да други имају знатно већу…

Hemijski grejači stopala - planinarska oprema (test)

Više puta sam slušao, ali do skoro nisam imao priliku da probam hemijske grejače vrhova i celog stopala. Odlazak na Kopaonik je bila savršena prilika za test. Uzeo sam nekoliko grejača i spakovao ih u skijaški ranac. 

Hemijski grejači za vrhove stopala
Sedeli smo u kafiću pored staze zakopčane jakne, ušuškani u ćebad koja su nam obezbedili i pijuckali kafu. Posle pola sata mirovanja moja draga se uznemirila pošto je počela da oseća hladnoću, a i meni više nije bilo isto kao na početku. Izvadio sam pakovana hemijskih grejača za noge i na licu mesta smo se izuli i stavili ih u vrhove cipela. 
Grejače koji su na sebi sa donje strane imali samolepljivi deo koji služi da bi se održali na mestu prilikom pomeranja stopala (veoma slab lepak koji ne ostavlja tragove) postavio sam iznad uloška svojih cipela, a druge koji nisu imali ovakvu podlogu ispod uloška njenih cipela. Pošto reaguju u dodiru sa vazduhom, istog trena smo primetili razliku i nastavili da uživamo. 
Grejače nismo skinuli do po…

Cipele za planinarenje "Lowa Khumbu GTX" - planinarska oprema (test)

Pre nešto više od mesec dana uzeo sam planinarske cipele "Lowa Khumbu GTX". 
Pitao sam Danijela za savet. Želeo sam cipele koje su bolje od onih koje sam do sada koristio (Merrell) i koje će zadovoljiti moje potrebe: 
najčešće jednodnevno, ili vikend planinarenjeda budu ugodneda budu dublje od sadašnjih koje samo prelaze gležnjeve da dobro izoluju nogu od snega i hladnoće da budu vodonepropusneda budu jače, izdržljivije i da daju bolju potporu stopalu
Danijel mi je preporučio ovaj model. "Ispod" njih su klasične treking cipele koje su malo mekše, uvijaju se po dužini i nemaju neka od ovih svojstava. Iznad njih su bile profi cipele za visokogorstvo. 
Testirao sam ih tokom nekoliko planinarskih akcija (kiša, blato, kamen, zemlja, vlažan sneg, dobok sneg, putovanje autobusom, gradska šetnja) i ovo su moji utisci:  Izuzetno su ugodne. Nikada do sada nisam imao pravu tehničku cipelu napravljenju baš za planinarenje Stopalo i cela noga su stabilni, a petu pridržava zadnji…