Skip to main content

Garancija bez obzira na sve - Toshiba


’’Garancija bez obzira na sve’’ pruža korisnicima dodatni nivo zadovoljstva, zaštite i slobode i sastoji od sledeće četiri prednosti:

Garancija zadovoljstva – Korisnik može da radi i da se igra ovim proizvodom ali u slučaju da nije potpuno zadovoljan kupljenim laptopom, može da ga vrati u roku od dve nedelje od kupovine. Bez obzira na sve*.

Pokriće slučajne štete - Toshiba će zameniti ili popraviti laptop ako je slučajno oštećen u roku od godinu dana. Bez obzira na sve*.

Pokriće krađe - Toshiba daje korisnicima isti ili odgovarajući laptop ako je originalni ukraden u roku od jedne godine. Bez obzira na sve*.

Pokriće nezaposlenosti – Korisnicima koji kupe Toshiba laptop će biti vraćen novac u slučaju da iznenada izgube posao u prvoj godini nakon kupovine i omogućiće im da zadrže kupljeni model kao deo dogovora. Bez obzira na sve*.

Besplatna Garancija bez obzira na sve važi za svaki novi kupljeni Toshiba laptop.

Procitajte vise: www.garancijabezobzira.rs

Comments

 1. da, rekli su mi za ovo, ali mislio sam da to imaju samo neki skuplji modeli.. Dobra im ova fora za nezaposlenost :)

  ReplyDelete
 2. Super je akcija. Krenula je pre nekog vremena, ali su sada dodali i ovaj deo za nezaposlenost.
  Nisam siguran za to u vezi sa najskupljim modelima. Ima li neko info?

  ReplyDelete
 3. kako se dobija ta garancija i sta treba uraditi.posto moj prodavac i nije bio bas najusluzniji tako da ni ne znam sta sam sve dobila uz lap.

  ReplyDelete
 4. Mislim da ti je najbolje da pogledas ovaj link: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home
  Pozdrav

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

#Ebanking iz vikendice

Sedim u vikendici i pišem blog. Broadband internet je tu. 
Prilikom dolaska, svratili smo do prodavnice da kupimo hranu i naši telefoni su se automatski priključili na wi-fi preko Instabridge aplikacije.
Signal mobilne telefonije u sobi nije sjajan pa sam telefon prebacio na airplane mode, a nakon toga ponovo uključio wi-fi. Više mi smeta kada nema interneta nego signala mobilne telefonije. Sve je prešlo online i sve funkcioniše ako postoji dobra veza.
Vatra u smederevcu pucka, a ručak se krčka. 
Već godinama unazad, slušam o temama kao što su #ePoslovanje, #eBankarstvo i elektronski potpis (sertifikat).  Kada sam pre oko nedelju dana dobio poziv od Societe Generale banke da prisustvujem događaju u okviru koga će predstaviti najnoviji sistem za online bankarstvo u Srbiji, preraspredio sam obaveze u kalendaru i sa zadovoljstvom ovaj termin rezervisao za prezentaciju.
Kako je izgledao sam događaj pogledajte ovde, a ja ću vam ispričati šta je na mene ostavilo najveći utisak.

Voditel…

Samsung Xcover 2 (C3350) - mobilni telefon otporan na vodu i prašinu

Pre oko mesec dana, nakon što mi je istekao ugovor od dve godine, rešio sam da privatni android telefon zamenim modelom Samsung Xcover 2. Moj službeni telefon (HTC Desire S) ima jači procesor, podržava sve aplikacije koje koristim i zaista više nije bilo potrebe da sa sobom nosim dva slična modela. 
Zašto sam se odlučio za Samsung Xcover 2? U pitanju je pravi outdoor mobilni telefon koji možete uprljati i potopiti u vodu pola sata na 1 m dubine (samim tim kiša i sneg neće predstavljati problem dok ste u prirodi) Baterija je neverovatna, uz intenzivno korišćenje traje pet dana, a u normalnim uslovima bez problema i sedam. Njen kapacitet je 1,300mAh i zvanično treba da obezbedi 1.150 minuta razgovora (19h), ili 1.000 sati mirovanja (skoro šest nedelja) Dugmići su gumirani, malčice jači i daju lep otpor prilikom pritiskanja, a dovoljno su veliki pa se mogu koristiti sa rukavicama. Posebno mi znači to što za razliku od ekrana osetljivog na dodir ne pritiskam pogrešna slova i mogu slepo da …