Skip to main content

Pozivnica za event "Gary Fong u Srbiji" -- petak, 30.oktobar u hotelu Zira

Srdjan Kalinic photo&design studio Vas sa velikim zadovoljstvom poziva na event Gary Fong in Serbia. Čuveni inovator na polju foto-tehnike je svoju fotografsku karijeru završio 2002. godine i potpuno se posvetio svom pronalazačkom radu i patentima koji pomažu fotografima širom planete. Gary Fong po prvi put dolazi u Srbiju, gde će predstaviti svoje proizvode na licu mesta, a pored toga i ispričati svoj fotografski put od svadbenog fotografa do jednog od najuticajnijih ljudi u svetu fotografije danas.

U svojoj 20 godina dugoj karijeri fotografisao je mnoge poznate ličnosti: Sylvester Stallone, Predsednik Ronald Reagan, Sidney Sheldon, Lee Remick, Paul McCartney, Peter Criss (iz benda Kiss), Bruce Lee, Todd Rundgren, Priscilla Presley, Pia Zadora, Michael Landon, Florence Henderson, Shelly Fabares. Njegove fotografije korišćene su u reklamne svrhe za brendove kao sto su Fuji, Kodak, Canon i Hasselblad.

„19. Januara 2009. godine, izdavač Publisher's Marketplace stekao je prava na izdavanje knjige "Gary Fong's THE ACCIDENTAL MILLIONAIRE: How to Succeed in Life without Really Trying", koja je opisana kao duhoviti, oštroumni memoari čoveka koji je napravio revoluciju u svadbenoj fotografiji." (Glenn Yeffeth za BenBella Books, svetska publikacija iz Oktobra 2009.)

Event će se održati u hotelu ZIRA (Ruzveltova 35), u petak 30. Oktobra 2009. sa početkom u 19:00h. Ulaz za posetioce je slobodan od 18:30h.

Da biste prisustvovali ovom događaju registracija je obavezna, a broj posetilaca je ograničen na 230 sedišnih mesta. U delu prijave koji je namenjen kratkoj poruci potrebno je upisati POZIVNICA. Registraciona forma se nalazi na sajtu www.garyfonginserbia.com.
Ukoliko želite nekoga da povedete sa sobom, molimo Vas da tu osobu takođe prijavite preko registracione forme. Razlog ovakvog zahteva sa naše strane je isključivo tehničke prirode (broj mesta) i molimo Vas da imate razumevanja. Prijave za događaj primaju se do petka, 30. Oktobra u 12:00h.

Važna napomena:
Ovo je samo poziv na event, Vaše prisustvo potvrđujete tek kada nam pošaljete prijavu sa naznakom POZIVNICA. Događaj će se održati na engleskom jeziku. Isključivo za one koji nemaju nikakvo znanje engleskog biće obezbeđeno 40 slušalica za simultano prevođenje.
Molimo Vas, da ovo poštujete zbog ograničenog broja slušalica.

S poštovanjem,

Srdjan Kalinic photo&design tim

Za sve informacije i pitanja:
M: +381 64 930 48 22 (Nemanja Knežević)
E: garyfonginserbia@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar? - priključite se online konkursu

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar?
Priključite se online konkursu povodom 25-godiisnjice od trenutka kada je kompanija Toshiba kreirala prvi laptop Postanite fan "Toshiba Srbija" stranice na Facebook-uIspod ovog posta putem forma za komentare napišitepriču u 300 reči o svom prvom iskustvu sa kompjuterom, ili laptopom do 01. decembra 2010. godine Potpišite se ispod teksta i ostavite svoj mail

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. Korisnici koji žele da učestvuju treba da žive u navedenim zemljama. Prva nagrada za najbolju priču iz svake od zemalja je tablet računar Folio 100

25 priča iz svake zemlje će biti izabrano i uvršteno u regionalnu elektronsku knjigu koja će se naći nasajtu www.issuu.com


Evo i zvaničnog opisa uređaja Toshiba Folio 100:
Toshiba za prvoplasiranu priču poklanja Folio 100 koji će pobedniku ili pobednici omogućiti savršeno i jednostavno iskustvo u oblasti z…

Hemijski grejači stopala - planinarska oprema (test)

Više puta sam slušao, ali do skoro nisam imao priliku da probam hemijske grejače vrhova i celog stopala. Odlazak na Kopaonik je bila savršena prilika za test. Uzeo sam nekoliko grejača i spakovao ih u skijaški ranac. 

Hemijski grejači za vrhove stopala
Sedeli smo u kafiću pored staze zakopčane jakne, ušuškani u ćebad koja su nam obezbedili i pijuckali kafu. Posle pola sata mirovanja moja draga se uznemirila pošto je počela da oseća hladnoću, a i meni više nije bilo isto kao na početku. Izvadio sam pakovana hemijskih grejača za noge i na licu mesta smo se izuli i stavili ih u vrhove cipela. 
Grejače koji su na sebi sa donje strane imali samolepljivi deo koji služi da bi se održali na mestu prilikom pomeranja stopala (veoma slab lepak koji ne ostavlja tragove) postavio sam iznad uloška svojih cipela, a druge koji nisu imali ovakvu podlogu ispod uloška njenih cipela. Pošto reaguju u dodiru sa vazduhom, istog trena smo primetili razliku i nastavili da uživamo. 
Grejače nismo skinuli do po…