Skip to main content

Pozivnica za event "Gary Fong u Srbiji" -- petak, 30.oktobar u hotelu Zira

Srdjan Kalinic photo&design studio Vas sa velikim zadovoljstvom poziva na event Gary Fong in Serbia. Čuveni inovator na polju foto-tehnike je svoju fotografsku karijeru završio 2002. godine i potpuno se posvetio svom pronalazačkom radu i patentima koji pomažu fotografima širom planete. Gary Fong po prvi put dolazi u Srbiju, gde će predstaviti svoje proizvode na licu mesta, a pored toga i ispričati svoj fotografski put od svadbenog fotografa do jednog od najuticajnijih ljudi u svetu fotografije danas.

U svojoj 20 godina dugoj karijeri fotografisao je mnoge poznate ličnosti: Sylvester Stallone, Predsednik Ronald Reagan, Sidney Sheldon, Lee Remick, Paul McCartney, Peter Criss (iz benda Kiss), Bruce Lee, Todd Rundgren, Priscilla Presley, Pia Zadora, Michael Landon, Florence Henderson, Shelly Fabares. Njegove fotografije korišćene su u reklamne svrhe za brendove kao sto su Fuji, Kodak, Canon i Hasselblad.

„19. Januara 2009. godine, izdavač Publisher's Marketplace stekao je prava na izdavanje knjige "Gary Fong's THE ACCIDENTAL MILLIONAIRE: How to Succeed in Life without Really Trying", koja je opisana kao duhoviti, oštroumni memoari čoveka koji je napravio revoluciju u svadbenoj fotografiji." (Glenn Yeffeth za BenBella Books, svetska publikacija iz Oktobra 2009.)

Event će se održati u hotelu ZIRA (Ruzveltova 35), u petak 30. Oktobra 2009. sa početkom u 19:00h. Ulaz za posetioce je slobodan od 18:30h.

Da biste prisustvovali ovom događaju registracija je obavezna, a broj posetilaca je ograničen na 230 sedišnih mesta. U delu prijave koji je namenjen kratkoj poruci potrebno je upisati POZIVNICA. Registraciona forma se nalazi na sajtu www.garyfonginserbia.com.
Ukoliko želite nekoga da povedete sa sobom, molimo Vas da tu osobu takođe prijavite preko registracione forme. Razlog ovakvog zahteva sa naše strane je isključivo tehničke prirode (broj mesta) i molimo Vas da imate razumevanja. Prijave za događaj primaju se do petka, 30. Oktobra u 12:00h.

Važna napomena:
Ovo je samo poziv na event, Vaše prisustvo potvrđujete tek kada nam pošaljete prijavu sa naznakom POZIVNICA. Događaj će se održati na engleskom jeziku. Isključivo za one koji nemaju nikakvo znanje engleskog biće obezbeđeno 40 slušalica za simultano prevođenje.
Molimo Vas, da ovo poštujete zbog ograničenog broja slušalica.

S poštovanjem,

Srdjan Kalinic photo&design tim

Za sve informacije i pitanja:
M: +381 64 930 48 22 (Nemanja Knežević)
E: garyfonginserbia@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

#Ebanking iz vikendice

Sedim u vikendici i pišem blog. Broadband internet je tu. 
Prilikom dolaska, svratili smo do prodavnice da kupimo hranu i naši telefoni su se automatski priključili na wi-fi preko Instabridge aplikacije.
Signal mobilne telefonije u sobi nije sjajan pa sam telefon prebacio na airplane mode, a nakon toga ponovo uključio wi-fi. Više mi smeta kada nema interneta nego signala mobilne telefonije. Sve je prešlo online i sve funkcioniše ako postoji dobra veza.
Vatra u smederevcu pucka, a ručak se krčka. 
Već godinama unazad, slušam o temama kao što su #ePoslovanje, #eBankarstvo i elektronski potpis (sertifikat).  Kada sam pre oko nedelju dana dobio poziv od Societe Generale banke da prisustvujem događaju u okviru koga će predstaviti najnoviji sistem za online bankarstvo u Srbiji, preraspredio sam obaveze u kalendaru i sa zadovoljstvom ovaj termin rezervisao za prezentaciju.
Kako je izgledao sam događaj pogledajte ovde, a ja ću vam ispričati šta je na mene ostavilo najveći utisak.

Voditel…

Wire - servis za razmenu poruka, pozive i video komunikaciju

Wire je kako na njihovom sajtu kažu "secure messenger". I ako se u Srbiji i na Balkanu najčešće koriste Viber, FB messenger i WhatsUp, mislim da vredi posvetiti par minuta ovom servisu. 
Wire finkcioniše kao desktop, mobilna i web aplikacija i radi na svim glavnim platformama kao što su Linux, macOS, Windows, Android, iOS. Omogućava razmenu poruka, audio i video pozive, slanje najrazličitijih fajlova, trenutne lokacije i td. Pošto je sve navedeno do sada već uobičajeno evo kratkih beleški o njegovim predostima:  Preko sajta https://wire.com/ možete otvoriti nalog koristeći mail adresu. Na ovaj način ne morate da koristite broj vaše SIM karticeNakon otvaranja naloga definišete unikatan nadimak koji ne mora biti isti kao vaše ime i prezime pa na ovaj način dodatno čuvate svoju privatnost i možete se povezati samo sa odabranim osobama koje znaju kako on glasi Sve privilegije mobilne aplikacije su nakon instaliaranja isključene. Ovo je dobro zato što na primer možete sačuvati lis…

Ћирилица - писмо које сам заборавио

Када сам пре пар година открио ћирилицу на мобилном телефону,  било је то велико откриће за мене. Почео сам да шаљем смс поруке пријатељима, постављам статусе на друштвеним мрежама и одговарам на мејлове користећи наше писмо. Скоро сви су реаговали на исти начин. Питали су ме зачуђено откуд то да одједном користим ћирилицу и зашто?  
Пре 12 година, када сам покренуо Мрежу Креативних Људи, користио сам латиницу. Више људи ми је сугерисало да не би било лоше да постоји и ћирилична верзија сајта. У том тренутку нисам имао довољно знања, одговарајућу технологију и времена да се бавим таквим прилагођавањем.

12 година касније, Гугл подржава "Gesture typing" у оквиру оперативног система Андроид и постоји речник термина на српском језику који вам сугерише остатак речи коју сте управо почели да куцате. Оно што је веома битно јесте то да када изаберете српски језик не можете да добијете као на компјутеру латиницу са нашим словима. У том тренутку сам схватио да други имају знатно већу…