15/10/2009

Kurs - rad u fotografskom studiju

Novosti u Axelfoto školi! Pored već postojećuh kurseva (osnovni početni i „kompakt”), od ove jeseni u program uvodimo još jedan posvećen radu u fotografskom studiju. Predavanja ovog kursa su osmišljena kao svojevrsne radionice na kojima će se teorija rada. Polaznici će se upoznati sa osnovama studijskih tehnika i studijske rasvete, osobinama različitih rasvetnih tela i njihovim kombinovanjem, osnovama merenja svetla u studijskim uslovima.

Sva predavanja će se održavati u fotografskom studiju u centru Beograda u kome postoje svi uslovi za praktičan rad, na dobrom delu predavanja je predviđen i rad sa živim modelima. Predavanja ovog kursa će se održavati 3 puta nedeljno, sredom, petkom i subotom u večernjim terminima. Svako predavanje će trajati oko 2 sata. Očekivana grupa za ovaj kurs je oko 8 polaznika. Predavanja će držati Vuk Nenezić i Dejan Danailov, a na kraju je predviđeno i posebno gostujuće predavanje o čemu će detaljnijih informacija biti u narednih par dana.

Ovo je kurs srednjeg nivoa. Od polaznika ovog kursa se očekuje osnovno poznavanje fotografske tehnike i parametara snimanja. Pošto je kurs dobrim delom i praktične prirode, od polaznika se očekuje i posedovanje fotoaparata sa manuelnim podešavanjima na kome postoji PC kontakt za sinhronizaciju sa blicevima ili bar stopica za postavljanje blica na aparat.

Za dodatne informacije i prijavljivanje za učešće se javite na e-mail adresu skola@axelfoto.com. Cena pohađanja kursa je 18.000 dinara, polaznici koji su već bili na nekom od Axelfoto kurseva imaju pravo na 15% popusta.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: