24/09/2009

Hi-Files Show 2009.Treći Hi-Files Show

U hotelu Holiday Inn u Novom Beogradu, održava se treći po redu sajam audio i video tehnike u organizaciji časopisa Hi-Files. Sajam se kao i prošle jeseni, zbog velikog interesovanja održava u dva vikenda i to 26-27. septembra i 3-4. oktobra. U konferencijskim salama će biti postavljena vrhunska Hi-Fi oprema distributera, ali i domaćih proizvođača. Prvog vikenda posetioci će moći da poslušaju sisteme kompanija: Martin Logan, Monitor Audio, NAD, Creek, Epos, Spendor, Shanling, Usher, Dynaudio, VTL i mogi drugi, dok će se ujedno prestaviti i novi domaći proizvođač pod imenom Beyond Frontiers Audio. 
 
U foajeu hotela će biti izloženi Samsung LED LCD televizori, Blu-ray plejeri i sistemi kućnog bioskopa, pa će tako posetioci moći da osete čari Full HD video snimaka. Da se radi o zaista skupocenim i vrhunskim uređajima, svedoči i najavljena premijera italijanskih zvučnika Opera Tebaldi sa preporučenom cenom od 16.000 evra. Zanimljivo je da je organizator pripremio i sistem SMS glasanja, tako da će posetioci moći da odluče kome je pripala titula „Best Sound @ Hi-Files Show 2009".

Izložba traje od 12 do 19 časova, a ulaznice se kupuju na licu mesta i koštaju 250 dinara. Više informacija možete pronaći na adresi www.hi-files.com/show


Marko Herman

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: