19/09/2009

Foto-konkurs "Urbani pejzaži Amerike"

Povodom proslave pete godine postojanja, Američki kutak u Novom Sadu raspisao je foto-konkurs pod nazivom Urbani pejzaži Amerike.

„Pozivamo vas, ukoliko ste boravili u Americi i fotografisali te momente, da donesete fotografije u Američki kutak do 2. oktobra 2009. Od prikupljenih fotografija biće postavljena izložba kojom ćemo, uvereni smo, uspeti da prenesemo atmosferu urbanog prostora američkih gradova. Izbor fotografija i ove godine napraviće naši stručnjaci iz oblasti fotografije", poručuju iz Kutka.

Na poleđini svake fotografije potrebno je naznačiti kad je napravljena, u kom gradu i državi, i šta se na njoj nalazi. Potrebno je dostaviti i ime i prezime, kontakt telefon i adresu elektronske
pošte autora fotografije. Autor/vlasnik može priložiti najviše 10 fotografija – pri čemu ne garantuju da će sve fotografije biti izložene.

Pristigle fotografije će nakon izložbe biti vraćene vlasnicima.

Proslava godišnjice Američkog kutka u Novom Sadu zakazana je za 6. oktobar u 18.30 sati, kad će izložba zvanično biti otvorena.

U Kutku još saznajemo: "Kao i prošle godine, kada smo prikupljali fotografije iz Njujorka, i ove godine očekujemo velik odziv, a vlasnici ili autori najboljih fotografija biće nagrađeni. Fotografije
možete doneti lično u prostorije Američkog kutka, koji se nalazi u ulici Petra Drapšina broj 3, svakog radnog dana do 2. oktobra".

Izvor: www.mingl.org

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: