21/08/2009

Londonska škola za PR

Upoznajte svet odnosa s javnošću u Londonskoj školi za PR

(Beograd, 20. avgust 2009.) U sredu 19. avgusta počeo je upis XII generacije Londonske škole za odnose s javnošću. Predavanja za jesenju generaciju počinju 17. oktobra i završavaju se ispitom 28. novembra 2009. godine.
Tokom trajanja programa polaznici će dobiti priliku da čuju 18 predavanja koja su kombinacija teorijskih znanja i praktičnih radionica. Svoja iskustva, znanje i čitav niz korisnih saveta sa polaznicima programa podeliće predavači iz Velike Britanije, Hrvatske, Slovenije i Srbije.
Između ostalog, učesnici programa saznaće kako da se pripreme za nastup u medijima, kako da kreiraju uspešan i inovativan komunikacijski projekat, kako se boriti sa krizom, kako da budu dobri govornici i koje sve veštine mora da poseduje uspešan PR.
Znanje stečeno tokom programa polaznici će imati priliku da pokažu na ispitu, nakon kojeg će dobiti LSPR diplomu, verifikovanu od brojnih strukovnih međunarodnih organizacija i PR agencija.
Program je kreiran za menadžere odnosa s javnošću, komunikatore, direktore marketinga, predstavnike za odnose s javnošću lokalnih i nacionalnih vlasti, NVO, velikih i malih firmi...
Londonska škola za odnose s javnošću ove godine slavi 10 godina postojanja u regionu i do sada je diplomu škole dobilo više od 1000 PR stručnjaka.
Upis novih polaznika traje do 12. oktobra 2009. godine.

Preuzmite prijavu sa izvornog sajta:
http://www.mccannpr.co.yu/code/navigate.php?Id=406

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: