25/08/2009

Konkurs za umetničku digitalnu fotografiju na temu vizuelnog zagađenja javnih prostora i prirodne sredine "Zaljubi se u život"

Konkurs za umetničku digitalnu fotografiju na temu vizuelnog zagađenja javnih prostora i prirodne sredine, prekomernog advertajzinga, kiča, negativnog delovanja mas medija, i svih onih negativnih vizuelnih pojava i prizora sa kojima se susrećemo u svom okruženju.

Foto konkurs „Zaljubi se u život"

Za temu „Zaljubi se u život" prizori i ambijenti iz života grada koji bude optimizam, vedar duh, asociraju na život, ljubav, lepotu, oplemenjuju naš vizuelni prostor.

Fotografije moraju biti u elektronskoj formi, minimalne rezolucije 1024 x 768, maksimalne rezolucije 3456 x 2304, 8 megapixels, bilo u koloru ili crno bele, dozvoljene su intervencije u programima za obradu fotografija i kolažiranja. Dozvoljeno je aplicirati sa maksimalno do 10 radova po autoru, radove slati na adresu feniks@reaktor.rs, ili ih predati na disku u Kancelariju za mlade, Čika Ljubina 5. Telefon za informacije 063 205 729.
Rok za predaju radova je 20. septembar 2009. godine.

Odabrani radovi biće prikazani na samom festivalu u prostoru „bele sobe" koju će činiti bela platna na kojima će se istovremeno projektovati digitalne fotografije, a virtuelna izložba će biti postavljena na internetu na sajtu festivala i portalu www.ugradu.info . Autor najbolje ocenjenog rada će biti nagrađen vikendom za dve osobe u hotelu „Maljen" na Divčibarama.

http://feniks-art.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=56

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: