Skip to main content

Real Time Clipping - McCann Erickson Clipping

Agencija za praćenje i analizu medijskog sadržaja, McCann Erickson Clipping, kreirala je novu uslugu na domaćem i regionalnom tržištu – Real Time Clipping, sa ciljem da uvede savremene standarde upotrebe novih medija i praćenja medijskog sadržaja.

Ova usluga, na kojoj je agencija radila više od godinu dana, od danas je na raspolaganju svim kompanijama koje brinu o svojoj reputaciji i žele da se na pravi način pozicioniraju u medijima.

Prednost ovog naprednog servisa praćenja medijskih objava se ogleda u brzini prikupljanja informacija iz štampanih i elektronskih medija, a korisnicima ove usluge od sada će sve informacije, koje se odnose na njih, biti dostupne samo dva sata nakon objavljivanja.

Pored praćenja 220 medija, korisnici će na posebno kreiranom sajtu moći da koriste i usluge analize medijskog sadržaja, obračuna komercijalnih vrednosti objava i alarm klipinga. O svim informacijama, vezanim za specifičnu oblast poslovanja, zainteresovani će moći da se informišu putem biltena, koje agencija u sklopu svojih usluga, svakodnevno izrađuje.

Novost je i da je u uslugu praćenja objava i njihovo prezentovanje klijentima ravnopravno sa objavama iz klasičnih medija uključeno praćenje objava na preko 60 najrelevantnijih domaćih veb sajtova.

McCann Clipping, www.mccannclipping.co.rs kao deo McCann Grupe, osnovan je 2002. godine i posluje na regionalnom nivou.

Izvor: http://www.personalmag.rs

Comments

Popular posts from this blog

#Ebanking iz vikendice

Sedim u vikendici i pišem blog. Broadband internet je tu. 
Prilikom dolaska, svratili smo do prodavnice da kupimo hranu i naši telefoni su se automatski priključili na wi-fi preko Instabridge aplikacije.
Signal mobilne telefonije u sobi nije sjajan pa sam telefon prebacio na airplane mode, a nakon toga ponovo uključio wi-fi. Više mi smeta kada nema interneta nego signala mobilne telefonije. Sve je prešlo online i sve funkcioniše ako postoji dobra veza.
Vatra u smederevcu pucka, a ručak se krčka. 
Već godinama unazad, slušam o temama kao što su #ePoslovanje, #eBankarstvo i elektronski potpis (sertifikat).  Kada sam pre oko nedelju dana dobio poziv od Societe Generale banke da prisustvujem događaju u okviru koga će predstaviti najnoviji sistem za online bankarstvo u Srbiji, preraspredio sam obaveze u kalendaru i sa zadovoljstvom ovaj termin rezervisao za prezentaciju.
Kako je izgledao sam događaj pogledajte ovde, a ja ću vam ispričati šta je na mene ostavilo najveći utisak.

Voditel…

Wire - servis za razmenu poruka, pozive i video komunikaciju

Wire je kako na njihovom sajtu kažu "secure messenger". I ako se u Srbiji i na Balkanu najčešće koriste Viber, FB messenger i WhatsUp, mislim da vredi posvetiti par minuta ovom servisu. 
Wire finkcioniše kao desktop, mobilna i web aplikacija i radi na svim glavnim platformama kao što su Linux, macOS, Windows, Android, iOS. Omogućava razmenu poruka, audio i video pozive, slanje najrazličitijih fajlova, trenutne lokacije i td. Pošto je sve navedeno do sada već uobičajeno evo kratkih beleški o njegovim predostima:  Preko sajta https://wire.com/ možete otvoriti nalog koristeći mail adresu. Na ovaj način ne morate da koristite broj vaše SIM karticeNakon otvaranja naloga definišete unikatan nadimak koji ne mora biti isti kao vaše ime i prezime pa na ovaj način dodatno čuvate svoju privatnost i možete se povezati samo sa odabranim osobama koje znaju kako on glasi Sve privilegije mobilne aplikacije su nakon instaliaranja isključene. Ovo je dobro zato što na primer možete sačuvati lis…

Ћирилица - писмо које сам заборавио

Када сам пре пар година открио ћирилицу на мобилном телефону,  било је то велико откриће за мене. Почео сам да шаљем смс поруке пријатељима, постављам статусе на друштвеним мрежама и одговарам на мејлове користећи наше писмо. Скоро сви су реаговали на исти начин. Питали су ме зачуђено откуд то да одједном користим ћирилицу и зашто?  
Пре 12 година, када сам покренуо Мрежу Креативних Људи, користио сам латиницу. Више људи ми је сугерисало да не би било лоше да постоји и ћирилична верзија сајта. У том тренутку нисам имао довољно знања, одговарајућу технологију и времена да се бавим таквим прилагођавањем.

12 година касније, Гугл подржава "Gesture typing" у оквиру оперативног система Андроид и постоји речник термина на српском језику који вам сугерише остатак речи коју сте управо почели да куцате. Оно што је веома битно јесте то да када изаберете српски језик не можете да добијете као на компјутеру латиницу са нашим словима. У том тренутку сам схватио да други имају знатно већу…