24/07/2009

Real Time Clipping - McCann Erickson Clipping

Agencija za praćenje i analizu medijskog sadržaja, McCann Erickson Clipping, kreirala je novu uslugu na domaćem i regionalnom tržištu – Real Time Clipping, sa ciljem da uvede savremene standarde upotrebe novih medija i praćenja medijskog sadržaja.

Ova usluga, na kojoj je agencija radila više od godinu dana, od danas je na raspolaganju svim kompanijama koje brinu o svojoj reputaciji i žele da se na pravi način pozicioniraju u medijima.

Prednost ovog naprednog servisa praćenja medijskih objava se ogleda u brzini prikupljanja informacija iz štampanih i elektronskih medija, a korisnicima ove usluge od sada će sve informacije, koje se odnose na njih, biti dostupne samo dva sata nakon objavljivanja.

Pored praćenja 220 medija, korisnici će na posebno kreiranom sajtu moći da koriste i usluge analize medijskog sadržaja, obračuna komercijalnih vrednosti objava i alarm klipinga. O svim informacijama, vezanim za specifičnu oblast poslovanja, zainteresovani će moći da se informišu putem biltena, koje agencija u sklopu svojih usluga, svakodnevno izrađuje.

Novost je i da je u uslugu praćenja objava i njihovo prezentovanje klijentima ravnopravno sa objavama iz klasičnih medija uključeno praćenje objava na preko 60 najrelevantnijih domaćih veb sajtova.

McCann Clipping, www.mccannclipping.co.rs kao deo McCann Grupe, osnovan je 2002. godine i posluje na regionalnom nivou.

Izvor: http://www.personalmag.rs

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: