01/07/2009

Fortumo - platforma za plaćanje putem mobilnih telefona

"Za nekoliko meseci koliko je Fortumo prisutan u Srbiji oko hiljadu web preduzetnika, kompanija i medijskih kuća je kreiralo mobilne servise preko naše platforme. Za nas, ovo predstavlja najbolju potvrdu da su kompanijama u Srbiji potrebni novi načini da monetizuju svoje prisustvo na internetu i nastupe van granica zemlje. Poljska, sa 45 miliona mobilnih telefona na 38 miliona stanovnika je tržište na kome internet biznis iz Srbije može i treba da bude prisutan, i drago nam je što smo u poziciji da omogućimo lokalnim kompanijama da nastupe van granica zemlje" rekao je Aleksandar Čović, menadžer kompanije za CEE region.

"Sa druge strane, Tajvan, sa svojim liberalnim tržištem i tradicijom brzog prihvatanja novih tehnologija predstavlja idealnu polaznu tačku za svakoga zainteresovanog da proširi svoj mobilni ili internet biznis na tržišta Dalekog Istoka", dodao je Čović.

Fortumo je otvorena platforma koja svakome omogućava da kreira SMS servise na brz i jednostavan način, bez ikakvih troškova. Do sada je preko Fortumo platforme 23 000 firmi i pojedinaca kreiralo 60 000 servisa u 15 zemalja. Korisnici iz Srbije mogu kreirati servise i naplatiti svoj sadržaj na internetu, proizvode ili usluge na bilo kojem od 15 tržišta na kojima je Fortumo prisutan.

Fortumo je dostupan na adresi http://fortumo.rs, bez početnih ili mesečnih troškova.

Fortumo Ltd

Beograd

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: