Skip to main content

Brisanje Facebook grupe

Ovo je pitanje koje sam nedavno dobio "Kako da obrisem Facebook grupu?". Odgovor je jednostavan:

Posto Facebook brise prazne grupe, potrebno je da uklonite sve clanove i administratore, a zatim i sebe iz te grupe.

Citiram: Removing a Facebook group is pretty simple. As a matter of fact, Facebook runs periodic jobs aimed to remove empty groups, and thus all you need to do is to remove all members from the groups and lastly remove yourself and other group administrators. Facebook will take care of the deletion of the group within a short period of time.

Comments

 1. Korisno :) Nisam ovo znao

  ReplyDelete
 2. jel moze neko da mi pomogne napravio sam grupu i sad bih da je izbrisem pokusao sam da se isclanim ali ostaje grupa i pise da nema admina pomoc pls

  ReplyDelete
 3. Sada samo sacekaj i Facebook ce obrisati grupu kada vidi da neko vreme nema svog admina. To je to.
  Pozdrav

  ReplyDelete
 4. imam grupu na fb.. i izclanio sam se ali sada zelim da je izbrisem...dajte ako moze neko da mi pomogne. HVALA UNAPRED.

  ReplyDelete
 5. Ugasice je administratori Facebooka nakon sto primete da ne postoji admin.

  ReplyDelete
 6. KAKO IZBRASAT KAD NEA ADMISTRASTORA GRUPE

  ReplyDelete
 7. joj nezznam :)))nea admitstratora grupe:)))ili se samo obrise

  ReplyDelete
 8. Administratori Faebook-a ce je obrisati kada vide da nema administratora

  ReplyDelete
 9. eee posto sam ja bila u jednoj grupi administrator...ja sam se obrisala iz grupe. A sad hocu da izbrisem i grupu.... Kako da obrisem grupu koja nema administratora???

  ReplyDelete
 10. Ako grupa nema vise nijednog administratora, bice obrisana od strane Facebook-a posle nekog vremena

  ReplyDelete
 11. koliko vremeinski ce se izbrisati grupa???????????

  ReplyDelete
 12. odg pls treba mi.

  ReplyDelete
 13. pitaj nekog...

  ReplyDelete
 14. grupa se brise istog momenta ...

  ReplyDelete
 15. a kako da obrisem sve grupe odjednom???

  ReplyDelete
 16. Na zalost, moraces jednu po jednu
  Pozdrav

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BS Tours - prevoz autobusom do Rovinja (loše iskustvo)

Tražite prevoz autobusom do Rovinja? Želite udoban autobus koji će vas dovesti do ovog lepog grada u Hrvatskoj? Izneću vam moje zaista neprijatno iskustvo sa agencijom-prevoznikom "BS Tours".

Obradovao sam se kada sam dobio priliku da provedem cetiri dana u Rovinju. Poslednji put sam tamo bio ka klinac. Moj boravak je trebao da traje četiri dana (petak-ponedeljak). 
Potrazio sam prevoznike i shvatio da samo BS Tours i Lasta voze do Rovinja. Povratna karta je oko 9.000 dinara. Došao sam u agenciju, raspitao se za slobodne termine, jasno i glasno naveo da nameravam da se vratim u ponedeljak uveče i pitao je u koliko sati mogu da sačekam autobus. Rekla je da prevoz kreće svako veče u 20 h iz Rovinja za Beograd. 
Kupio sam kartu sutra i ponovo naglasio da želim da krenem u Beograd u ponedeljak uveče. Ona je rekla da ništa ne brinem i da mi karta važi šest meseci. Sledećeg dana sam uzeo i putno osiguranje i tom prilikom treći put naglasio da mi treba za četiri dana. Rekla je da je …

Podešavanje ski vezova i održavanje skija

Podešavanje ski vezova i održavanje skija
Marko Špoljarić je podelio sa nama par saveta o podešavanju vezova i skija: 
Neophodno je da budete iskreni prema osobi koja vam podešava vezove o svojoj težini i veštini skijanja kako bi se otvorili prilikom bočnog udara i držali kada je to potrebno (profesionalni skijaši imaju vezove koji se otvaraju tek prilikom jakog udarca) Din skala ne odgovara težini ljudi u smislu da cifra 100 ne označava osobu od 100 kg Preporučuje se da vam serviser ski opreme postavi vezove i da ih podesi umesto vas Stoperi koji zaistavljaju skiju kada spadne sa cipele ne smeju da se uklanjaju i vožnja sa takvom opremom je zakonom zabranjena Izuzetno je bitno da se skije redovno održavaju (posle sedam dana, a kada su u pitanju profesionalni skijaši svaki dan). Ukoliko se  ne premazuje donja površina postaje bela, teže ide po snegu i drugačije se ponaša u odnosu na održavanu. Takođe, različita oštećenja (kamenje, otpad na stazi...) mogu izmeniti njen kontakt sa podlo…

Hemijski grejači stopala - planinarska oprema (test)

Više puta sam slušao, ali do skoro nisam imao priliku da probam hemijske grejače vrhova i celog stopala. Odlazak na Kopaonik je bila savršena prilika za test. Uzeo sam nekoliko grejača i spakovao ih u skijaški ranac. 

Hemijski grejači za vrhove stopala
Sedeli smo u kafiću pored staze zakopčane jakne, ušuškani u ćebad koja su nam obezbedili i pijuckali kafu. Posle pola sata mirovanja moja draga se uznemirila pošto je počela da oseća hladnoću, a i meni više nije bilo isto kao na početku. Izvadio sam pakovana hemijskih grejača za noge i na licu mesta smo se izuli i stavili ih u vrhove cipela. 
Grejače koji su na sebi sa donje strane imali samolepljivi deo koji služi da bi se održali na mestu prilikom pomeranja stopala (veoma slab lepak koji ne ostavlja tragove) postavio sam iznad uloška svojih cipela, a druge koji nisu imali ovakvu podlogu ispod uloška njenih cipela. Pošto reaguju u dodiru sa vazduhom, istog trena smo primetili razliku i nastavili da uživamo. 
Grejače nismo skinuli do po…