Skip to main content

Brisanje Facebook grupe

Ovo je pitanje koje sam nedavno dobio "Kako da obrisem Facebook grupu?". Odgovor je jednostavan:

Posto Facebook brise prazne grupe, potrebno je da uklonite sve clanove i administratore, a zatim i sebe iz te grupe.

Citiram: Removing a Facebook group is pretty simple. As a matter of fact, Facebook runs periodic jobs aimed to remove empty groups, and thus all you need to do is to remove all members from the groups and lastly remove yourself and other group administrators. Facebook will take care of the deletion of the group within a short period of time.

Comments

 1. Korisno :) Nisam ovo znao

  ReplyDelete
 2. jel moze neko da mi pomogne napravio sam grupu i sad bih da je izbrisem pokusao sam da se isclanim ali ostaje grupa i pise da nema admina pomoc pls

  ReplyDelete
 3. Sada samo sacekaj i Facebook ce obrisati grupu kada vidi da neko vreme nema svog admina. To je to.
  Pozdrav

  ReplyDelete
 4. imam grupu na fb.. i izclanio sam se ali sada zelim da je izbrisem...dajte ako moze neko da mi pomogne. HVALA UNAPRED.

  ReplyDelete
 5. Ugasice je administratori Facebooka nakon sto primete da ne postoji admin.

  ReplyDelete
 6. KAKO IZBRASAT KAD NEA ADMISTRASTORA GRUPE

  ReplyDelete
 7. joj nezznam :)))nea admitstratora grupe:)))ili se samo obrise

  ReplyDelete
 8. Administratori Faebook-a ce je obrisati kada vide da nema administratora

  ReplyDelete
 9. eee posto sam ja bila u jednoj grupi administrator...ja sam se obrisala iz grupe. A sad hocu da izbrisem i grupu.... Kako da obrisem grupu koja nema administratora???

  ReplyDelete
 10. Ako grupa nema vise nijednog administratora, bice obrisana od strane Facebook-a posle nekog vremena

  ReplyDelete
 11. koliko vremeinski ce se izbrisati grupa???????????

  ReplyDelete
 12. odg pls treba mi.

  ReplyDelete
 13. pitaj nekog...

  ReplyDelete
 14. grupa se brise istog momenta ...

  ReplyDelete
 15. a kako da obrisem sve grupe odjednom???

  ReplyDelete
 16. Na zalost, moraces jednu po jednu
  Pozdrav

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

Mreža Kreativnih Ljudi - kraj projekta

Mreža je projekat koji sam započeo pre oko 13,5 godina.
Naučio sam puno i zahvalan sam za stečeno iskustvo.  Ipak, već nekoliko godina unazad nemam vremena da je razvijam kao što sam to nekada činio.  Imam potrebu da radim nešto novo i osećam da je vreme da nastavim dalje.
Veliko hvala svim rođacima, prijateljima, saradnicima, članovima i posetiocima koji su omogućili da ona funkcioniše i postoji ovoliko dugo.
Sajt će sigurno biti dostupan još mnogo godina, ali se od naredne nedelje neće objavljivati novi sadržaj.

Samsung Xcover 2 (C3350) - mobilni telefon otporan na vodu i prašinu

Pre oko mesec dana, nakon što mi je istekao ugovor od dve godine, rešio sam da privatni android telefon zamenim modelom Samsung Xcover 2. Moj službeni telefon (HTC Desire S) ima jači procesor, podržava sve aplikacije koje koristim i zaista više nije bilo potrebe da sa sobom nosim dva slična modela. 
Zašto sam se odlučio za Samsung Xcover 2? U pitanju je pravi outdoor mobilni telefon koji možete uprljati i potopiti u vodu pola sata na 1 m dubine (samim tim kiša i sneg neće predstavljati problem dok ste u prirodi) Baterija je neverovatna, uz intenzivno korišćenje traje pet dana, a u normalnim uslovima bez problema i sedam. Njen kapacitet je 1,300mAh i zvanično treba da obezbedi 1.150 minuta razgovora (19h), ili 1.000 sati mirovanja (skoro šest nedelja) Dugmići su gumirani, malčice jači i daju lep otpor prilikom pritiskanja, a dovoljno su veliki pa se mogu koristiti sa rukavicama. Posebno mi znači to što za razliku od ekrana osetljivog na dodir ne pritiskam pogrešna slova i mogu slepo da …