22/07/2009

Android mobilni telefoni sa ekranom osetljivim na dodir u Srbiji

VIP i Telenor su uveli Android mobilne telefone u svoju ponudu:

VIP:
"Veoma smo ponosni što smo prvi mobilni operater koji u Srbiju donosi HTC Magic sa Android platformom, " kaže Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile. "Siguran sam da će Vipovi korisnici biti veoma zadovoljni internet i multimedijalnim iskustvom koje pruža moćni HTC Magic sa uslugama kao što je Google™ Search. HTC će u potpunosti zadovoljiti komunikacijske i multimedijalne potrebe kompanija i pojedinaca," dodao je Šperl.

Vipovi korisnici će među prvima u regionu imati priliku da koriste HTC Magic. Telefon će moći da se nabavi samo u Vipu. HTC Magic će se od srede prodavati u odabranim Vipovim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, već od 19.999 dinara. Korisnici će, uz to, svakog meseca dobijati i besplatan internet paket od 1.800 MB kako bi mogli da bez dodatnih troškova uživaju u pretraživanju interneta i povlačenju aplikacija.

HTC Magic za lično multimedijalno i internet iskustvo

Ovaj elegantan smart telefon podjednako impresionira svojim spoljnim oblikom i unutrašnjim funkcijama: LCD ekranom osetljivim na dodir, potpuno intuitivnim korisničkim interfejsom, uz to korisnici ovaj uređaj mogu potpuno da prilagode svojim ličnim zahtevima. Takođe, nove inovativne aplikacije se jednostavno, brzo i bezbedno unose u telefon.

Izuzetno kvalitetan pretraživač i brza veza za prenos podataka preko HSDPA i WLAN protokola čine surfovanje po internetu i korišćenje socijalnih mreža, kao što je Facebook, veoma jednostavnim. HTC Magic ima poseban taster za lak izbor funkcije Google pretraživanja, a kuglica-tragač obezbeđuje brzu navigaciju i izbor. Snažna Li-Ion 1340 mAh baterija omogućava razgovore do 450 minuta i ima trajanje do 660 sati.

Ekran visoke rezolucije, osetljiv na dodir, ima i ugrađeni senzor koji reaguje na promenu položaja i omogućava okretanje ekrana po horizontali ili vertikali prema potrebi, recimo kada se gleda video.
Još neke od pogodnosti HTC Magic-a su: kamera od 3.2 megapiksela sa autofokusom, koja može da se koristi i za snimanje video zapisa, kao i ugrađeni GPS.
Telenor:
Samsung I7500 Galaxy je najmoćniji mobilni telefon sa podrškom za Google Android* operativni system.
Opremljen je AMOLED ekranom osetljivim na dodir dimenzije 3.2 inča. U potpunosti podržava Google servise kao što su Gmail, Google Maps i YouTube. Brzu internet konekciju ostvaruje preko HSDPA ili Wi-Fi konekcije.
Za fotografije je zadužena moćna kamera rezolucije 5 MPix sa funkcijama autofokusa i blica.
Poseduje ugrađen MP3 i video plejer a za skladištenje podataka se koristi prostrana interna memorija kapaciteta 8GB koja se dodatno može proširiti memorijskim karticama.
Samsung I7500 Galaxy je vrhunski mobilni telefon koji postavlja nove standarde u Android svetu.
_______________
* Android operativni sistem je razvijen u saradnji sa kompanijom Google i omogućava svojim korisnicima punu kompatibilnost sa Google servisima kao što su Gmail, Google Maps i YouTube. Takođe, Android obezbeđuje vezu sa Android Market-om gde korisnici mogu preuzeti programe i igrice za svoj telefon.


Glavne karakteristike
  • Android operativni sistem sa podrškom za Google servise
  • AMOLED ekran osetljiv na dodir sa prepoznavanjem rukopisa i automatskom rotacijom ekrana
  • Digitalna kamera rezolucije 5 Mpix
  • Podrška za 3G, HSDPA i Wi-Fi
  • GPS
  • Muzički i video plejer
  • Podrška za primanje i slanje emailova
  • Ugrađen Internet pretraživač

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: