05/06/2009

ConQUIZtador: Osvojite Srbiju znanjem! - nova kviz-strategija na srpskom internetu

ConQUIZtador: Osvojite Srbiju znanjem!

Nova kviz-strategija na srpskom internetu. Jedna mapa, dvoje protivnika i mnogo pitanja.

Beograd 1. jun 2009. - Iz kuhinje Burek.com stiže nam nešto novo - ConQUIZtador, igra znanja i veštine koja će mnogima makar na kratko ostvariti san - da budu ispred svih i zavladaju Srbijom. Reč je o igri koja takmičarima omogućava da se bore za vlast na celoj teritoriji Srbije, osvajajući oblast po oblast tačnim odgovorima na pitanja iz raznih kategorija.

ConQUIZtador nije obična online igra, nije ni obično kviz takmičenje - ona kombinuje najbolje elemente strategije i kviza znanja sa naprednim mogućnostima socijalizacije za sve učesnike, poput privatnog i javnog četa pre i za vreme igre, sistema privatnih poruka kao i povezivanja sa ljudima sličnih interesovanja. Igra se bazira na naprednom sistemu veštačke inteligencije koji čini takmičenje posebno zanimljivim, spajajući ljude sličnih nivoa znanja i sposobnosti, te početnici imaju mogućnost da se takmiče sa sebi ravnima i odgovaraju na lakša pitanja u odnosu na iskusne igrače sa mnogo borbi iza sebe.

Posle velikog uspeha na okolnim tržištima, a pre svega u Mađarskoj gde je igra i nastala kao i Rumuniji, Bugarskoj, Nemačkoj i Americi, igra je došla i na tržište Srbije pod okriljem Burek.com internet zajednice. Svi takmičari imaće mogućnost da ukrste znanje, a inicijalna baza ima preko 10 000 pitanja iz najrazličitijih oblasti, posebno pisanih za igrače sa ovih prostora. Neka znanje bude Vaše oružje - http://www.conquiztador.rs/!

O ConQUIZtador projektu:

ConQUIZtador je internet kviz znanja i veštine sa mnoštvom mogućnosti za druženje i unapređivanje sopstvenih veština i znanja. U igri učesnici osvajaju teritorije tačnim odgovorima na pitanja iz istorije, književnosti, kulture, sporta, geografije, nauke i drugih oblasti.

Igra je ostvarila izuzetan uspeh u regionu, a u Srbiju stize zahvaljujući Burek.com.

O Burek.com

Burek.com je najveća Internet zajednica i Diskusioni forum u Srbiji. Osnovan je 2002. godine, kao prva internet zajednica za široku javnost u Srbiji i regionu. Danas, nakon punih sedam godina, 715 000 registrovanih korisnika koji su ostavili preko 7 000 000 komentara u 440 000 različitih tema, i preko 1 300 000 ljudi koji svakog meseca posete sajt, Burek.com je neprikosnoveni lider ovog segmenta tržišta.

Za više informacija:

Ivan Minić

Mobilni: +381.63.435.818

ivan.minic@burek.com
http://www.conquiztador.rs/

http://www.burek.com/

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: