Skip to main content

Pretraga nekretnina - GoHome.co.rs

Marina Antic mi je danas poslala info o pretrazivacu nekretnina GoHome.co.rs Svidja mi se ideja, a i lepo funkcionise. Trazio sam nekretnine u okviru Karaburme i on je pronasao vise aktuelnih na nekoliko razlicitih sajtova.

Ovo je zvanicni info:

Pretraži sve nekretnine na jednom mestuGoHome.co.rs je prvi specijalizovani pretraživač nekretnina na web-u u Srbiji. Projekat okuplja celokupnu ponudu nekretnina koje se nalaze na srpskom webu. Jednostavnim upisom pojma u polje za pretragu na adresi http://www.gohome.co.rs/ dobijate kompletnu ponudu nekretnina u Srbiji.

Pretraživač doprinosi dinamici tržišta nekretnina jer korisnici mogu da pregledaju sve nekretnine, analiziraju situaciju na tržištu nekretnina i što je najbitnije za one koji žele da kupe nekretninu da pronađu za par sekundi upravo onaj stan, kuću, poslovni prostor koji traže.

Pretraživač osim za kupce nekretnina ima i veliku korist za brojne portale i agencije koji su objavili ponudu na internetu jer su posetioci GoHome.co.rs najkvalitetniji posetioci, koji su došli na stranicu portala te agencije, tačno znajući šta traže. Benefit od ovakvog pretraživanja dobijaju oni koji imaju najveću ponudu a istovremeno i najmanje agencije.

Osim na ovoj adresi pretraživač postoji i u Hrvatskoj (http://gohome.hr/), Sloveniji (http://gohome.si/), Češkoj (http://gohome.cz/), Slovačkoj (http://gohome.sk/),
Nemačkoj (http://gohome.eu/), Španiji (http://gohome.es/) i Italiji (http://gohome.it/) tako da je ceo projekat šireg evropskog karaktera.

Comments

Popular posts from this blog

#Ebanking iz vikendice

Sedim u vikendici i pišem blog. Broadband internet je tu. 
Prilikom dolaska, svratili smo do prodavnice da kupimo hranu i naši telefoni su se automatski priključili na wi-fi preko Instabridge aplikacije.
Signal mobilne telefonije u sobi nije sjajan pa sam telefon prebacio na airplane mode, a nakon toga ponovo uključio wi-fi. Više mi smeta kada nema interneta nego signala mobilne telefonije. Sve je prešlo online i sve funkcioniše ako postoji dobra veza.
Vatra u smederevcu pucka, a ručak se krčka. 
Već godinama unazad, slušam o temama kao što su #ePoslovanje, #eBankarstvo i elektronski potpis (sertifikat).  Kada sam pre oko nedelju dana dobio poziv od Societe Generale banke da prisustvujem događaju u okviru koga će predstaviti najnoviji sistem za online bankarstvo u Srbiji, preraspredio sam obaveze u kalendaru i sa zadovoljstvom ovaj termin rezervisao za prezentaciju.
Kako je izgledao sam događaj pogledajte ovde, a ja ću vam ispričati šta je na mene ostavilo najveći utisak.

Voditel…

Ћирилица - писмо које сам заборавио

Када сам пре пар година открио ћирилицу на мобилном телефону,  било је то велико откриће за мене. Почео сам да шаљем смс поруке пријатељима, постављам статусе на друштвеним мрежама и одговарам на мејлове користећи наше писмо. Скоро сви су реаговали на исти начин. Питали су ме зачуђено откуд то да одједном користим ћирилицу и зашто?  
Пре 12 година, када сам покренуо Мрежу Креативних Људи, користио сам латиницу. Више људи ми је сугерисало да не би било лоше да постоји и ћирилична верзија сајта. У том тренутку нисам имао довољно знања, одговарајућу технологију и времена да се бавим таквим прилагођавањем.

12 година касније, Гугл подржава "Gesture typing" у оквиру оперативног система Андроид и постоји речник термина на српском језику који вам сугерише остатак речи коју сте управо почели да куцате. Оно што је веома битно јесте то да када изаберете српски језик не можете да добијете као на компјутеру латиницу са нашим словима. У том тренутку сам схватио да други имају знатно већу…

Hemijski grejači stopala - planinarska oprema (test)

Više puta sam slušao, ali do skoro nisam imao priliku da probam hemijske grejače vrhova i celog stopala. Odlazak na Kopaonik je bila savršena prilika za test. Uzeo sam nekoliko grejača i spakovao ih u skijaški ranac. 

Hemijski grejači za vrhove stopala
Sedeli smo u kafiću pored staze zakopčane jakne, ušuškani u ćebad koja su nam obezbedili i pijuckali kafu. Posle pola sata mirovanja moja draga se uznemirila pošto je počela da oseća hladnoću, a i meni više nije bilo isto kao na početku. Izvadio sam pakovana hemijskih grejača za noge i na licu mesta smo se izuli i stavili ih u vrhove cipela. 
Grejače koji su na sebi sa donje strane imali samolepljivi deo koji služi da bi se održali na mestu prilikom pomeranja stopala (veoma slab lepak koji ne ostavlja tragove) postavio sam iznad uloška svojih cipela, a druge koji nisu imali ovakvu podlogu ispod uloška njenih cipela. Pošto reaguju u dodiru sa vazduhom, istog trena smo primetili razliku i nastavili da uživamo. 
Grejače nismo skinuli do po…