31/03/2009

Pretraga nekretnina - GoHome.co.rs

Marina Antic mi je danas poslala info o pretrazivacu nekretnina GoHome.co.rs Svidja mi se ideja, a i lepo funkcionise. Trazio sam nekretnine u okviru Karaburme i on je pronasao vise aktuelnih na nekoliko razlicitih sajtova.

Ovo je zvanicni info:

Pretraži sve nekretnine na jednom mestuGoHome.co.rs je prvi specijalizovani pretraživač nekretnina na web-u u Srbiji. Projekat okuplja celokupnu ponudu nekretnina koje se nalaze na srpskom webu. Jednostavnim upisom pojma u polje za pretragu na adresi http://www.gohome.co.rs/ dobijate kompletnu ponudu nekretnina u Srbiji.

Pretraživač doprinosi dinamici tržišta nekretnina jer korisnici mogu da pregledaju sve nekretnine, analiziraju situaciju na tržištu nekretnina i što je najbitnije za one koji žele da kupe nekretninu da pronađu za par sekundi upravo onaj stan, kuću, poslovni prostor koji traže.

Pretraživač osim za kupce nekretnina ima i veliku korist za brojne portale i agencije koji su objavili ponudu na internetu jer su posetioci GoHome.co.rs najkvalitetniji posetioci, koji su došli na stranicu portala te agencije, tačno znajući šta traže. Benefit od ovakvog pretraživanja dobijaju oni koji imaju najveću ponudu a istovremeno i najmanje agencije.

Osim na ovoj adresi pretraživač postoji i u Hrvatskoj (http://gohome.hr/), Sloveniji (http://gohome.si/), Češkoj (http://gohome.cz/), Slovačkoj (http://gohome.sk/),
Nemačkoj (http://gohome.eu/), Španiji (http://gohome.es/) i Italiji (http://gohome.it/) tako da je ceo projekat šireg evropskog karaktera.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: