06/02/2009

Biljke zimi

U pozadini se vidi kako pada sneg (bele crtice zbog duze ekspozicije).
Cicak.

Pored Dunava.

4 comments:

  1. Zdravo Tihomire,već neko vreme uživam u tvojim fotografijama,donosiš mi bar deo nečeg što još nije izbrisano iz mrežice oka,iz srca.Tako sam i ja želela tumarati našim vojvodjanskim atarima i zapisivati momente što kamerom tako olovkom,pisanom i crtanom reči,no fino je da to već neko drugi radi.Sve najbolje,Aleksandra iz Holandije(rodom iz Zrenjanina),ciao!

    ReplyDelete
  2. Hvala Aleksandra :) Nadam se da ce i buduce fotografije zabeleziti makar deo nasih predela, ljudi i prirode.
    Kako je u Holandiji?

    Pozdrav,

    Tihomir

    ReplyDelete
  3. Dobro veče Tihomire,evo nedelja je,pronašla sam konačno vezu do ovog mesta.U Holandiji usamljenički,pretvorila sam se u pravog vuka samotnjaka,dosta mi je svega pravo da ti kažem,pobegoh zato u ovaj virtualni svet,radije bih negde u manastir gde primaju žene,umetničke duše,izludele životom,željne mira i oporavka.Ili neku kućicu na suvom pored Tise ili Begeja ili Dunava(o morskim obalama sanjam evo godinama)valjda će moj san jednom za mog života preći u javu.Pozdrav,uživam i dalje u fotografijama,posebno začarane šume.

    ReplyDelete
  4. Dobro vece Aleksandra,

    Cesto i sam zamisljam taj zivot sa prirodom i odvajanje radi mira i odmora. Znas li za onaj par koji zivi negde u Vojvodini sa zivotinjama i na stari nacin bez struje (sem za radio koju dobijaju iz solarne ploce)? Mislim da se zove Zeleni dvor.

    Uskoro ce biti novih fotografija, a i plan mi je da posle skijanja sa koga sam se upravo vratio nastavim sa plannarenjem koje sam malo pauzirao.

    Pozdrav!

    ReplyDelete

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: