12/01/2009

Samostalna objava vizuelnih dela na Mrezi i Gradjansko novinarstvo

Danas sam zapoceo slanje ovog znacajnog obavestenja na newsletter:

Dragi clanovi,


Nastavljamo sa razvojem Mreze u pravcu vece slobode i sirenja mogucnosti izrazavanja, promocije, informisanja i umrezavanja kao sto smo i obecali.


Prvi put posle skoro 6 godina od postojanja Mreze uveli smo SAMOSTALNU OBJAVU VIZUELNIH DELA. Dovoljno je ulogovati se i u okviru "Kreiranja sadrzaja" izabrati opciju "Slika". Kratko uputstvo na toj stranici ce vam pomoci da brzo i jednostavno objavite svoju fotografiju.


Stara galerija ce ostati u funkciji, a sva nova dela ce biti objavljena direktno na glavnom delu sajta u novoj galeriji. Pojedina ce biti prerzentovana u okviru prve stranice kao sto je to slucaj sa unikatnim nakitom koji je postavila Stojana Curcic.
Fotografije mozete komentarisati koristeci formu ispod svake od njih.


Sada, sa svojim nalogom, mozete samostalno objaviti svoja tekstualna (proza, poezija, istrazivanja, biografije, eseji, drame) i vizuelna dela (fotografija, slikarstvo, scenografija, arhitektura i enterijer...).Novi deo sajta - "Gradjansko novinarstvo" ce polako zameniti stari deo koji su ispunjavali iskljucivo saradnici. Mozete da postavljate svoje clanke i fotografije sa zanimljivih i znacajnih dogadjaja kojima prisustvujete kao sto su izlozbe, festivali, konferencije i td.

O svemu ovome vise procitajte u okviru sajta. Ukoliko imate neko pitanje, ili nejasnocu, slobodno se javite na mobilni telefon 063/82-44-873.

Procitajte originalno saopstenje.

Ne mogu da vam opisem koliko dugo sam ovo zeleo i koliko je sve ovo bilo neophodno. Sada postoji i vec je lepo pocelo da radi. Uskoro jos novina ;)

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: