14/04/2008

Nacionalno trziste roba i usluga Srbije

NTRUS je najveća internet akcija kojom se realizuje popisivanje svih roba i usluga u Srbiji kao i povezivanje privrednih subjekata sa lokalnom samoupravom, regionima, opštinama i mesnim zajednicama. Svi upisani privredni subjekti postaju članovi biznis kluba Nacionalnog tržišta roba i usluga Srbije (bk NTRUS).
Cilj projekta je:

formiranje i ažuriranje elektronske baze podataka, analitička obrada podataka, praćenje i objavljivanje roba i usluga privrednih subjekata Republike Srbije, praćenje podataka o uvozu i izvozu u Republici Srbiji, objavljivanje tržišnih viškova individualnih poljoprivrednih proizvođača, finalizacija proizvodnje, praćenje propisa u privredi Republike Srbije, praćenje propisa vezanih za standarde i kvalitet proizvodnje Evropske Unije, kontaktiranje sa zainteresovanim investitorima, marketinški nastup privrede Republike Srbije na inostranom tržištu, humanitarni karakter.
Praćenje privrednih subjekata se obavlja na opštinskom, regionalnom i nacionalnom nivou radi zajedničkog nastupa i plasmana, ukrupnjavanja proizvodnje formiranja cena, proširivanja proizvodnje i otvaranja novih radnih mesta.
Sajt ce zaposliti i veliki broj ratnih invalida i ljudi sa Trzista rada.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: