10/02/2008

Novi forum Mreze


Dragi stvaraoci,

Forum Mreze je reorganizovan (nove kategorije i podele, obrisana je vecina zastarelih tema, postavljena su nova pravila), osvezen i integrisan u glavni deo sajta.

Sada je dovoljno da se registrujete jednom i da imate pristup svim servisima koje clanstvo podrazumeva!

Sajt Mreze ima preko 1100 registrovanih korisnika na sajtu i 7100 na i mailing listama za Konkurse i Desavanja.

Omogucili smo vam i servis Privatnih poruka putem koga mozete komunicirati sa drugim clanovima. Link za slanje se nalazi na unapredjenim profilima koji sada sadrze i polja za najcesce koriscene IM i VoIP servise uz jos par drugih polja poput vasih interesa, lokacije i treceg web sajta/bloga. Ulogujte se na vas nalog i klikom na link "My account" > "Edit", osvezite svoje podatke.

Posto se trenutno pored vecine tekstualnih dela nalazi slika osobe koja je postavila tekst, a ne slika autora, molimo vas da nam javite kako glasi vase korisnicko ime kako bi smo podesili da se vasa slika pojavljuje pored vasih objavljenih tekstova ako imate kreiran nalog.

Na forumu sada mozete koristiti srpska latinicna slova i svaka kategorija je dobila svoj RSS feed. Pisanje odgovora je pojednostavljeno unosenjem teksta u formu za komentare ispod teme. Svi komentari clanova ce se ubuduce automatski objaviti bez cekanja na moderiranje od strane urednika. Da bi smo podrzali smislenu komunikaciju, postovi moraju da zadovolje uslov od minimum 25 reci. Uveli smo i Test kategoriju za sve one koji do sada nisu koristili forum kako bi se oprobali u kreiranju novih tema i odgovora na postojece. Sa leve strane smo postavili dva nova bloka. Prvi prikazuje nove komentare tekstova na sajtu zajedno sa odgovorima na postojece teme na forumu. Drugi drugi deo koji ce uskoro postati vidljiv prikazuje novookreirane teme na forumu.

Prilikom registracije novih clanova, neophodno je uneti ime i prezime. Takvu odluku smo doneli kako bi nasa komunikacija postala jos bolja i realnija i kako bi drugi clanovi i vasi prijatelji mogli da nadju vas profil putem unutrasnjeg i internet pretrazivaca.

Ukoliko nemate otvoren nalog, uclanite se, a ukoliko ste clan, ulogujte se.

Zahvaljujem se Antonijevic Milanu na pomoci oko transfera foruma.

Nadamo se da cete uzivati u nasem visemesecnom radu i predlazemo vam da se upoznate sa nekim od nasih novih saradnika.

P. S. Stari clanovi foruma su zadrzali svoja korisnicka imena i lozinke.


No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: