26/12/2007

Vreme za blog i internet

Kada se profesionalno bavis novinarstvom, nemas puno vremena za svoje pisanje. Kada ucis, ne stizes da procitas neku knjigu sa strane. A kada pravis sajtove i radis na internetu, retko kada pogledas razne zanimljive sadrzaje i uzivas u pisanju bloga, ili nekoj drugoj zanimaciji koju volis.

Uneo sam sebi u zivot toliko puno posla da sam konstantno samo radio i radio, a ostajalo mi je malo, ili nista vremena za uzivanciju na netu. I za fotografiju.

Ciljeve koje sam sebi postavio ove godine ostvario sam ih.


Prija mi sto sam prestao da pisem ex blog Sezampro hostinga. I ako nije zahtevao previseo truda, malo po malo i oduzimao mi je vreme svake nedelje, svakog meseca.

Novi blog na novom sajtu je nesto sto sam trebao da zapocenem u smislu pravog korporativnog bloga posto je prva varijanta bila test sa ciljem da se privuce paznja. Sada se jos tumbaju unutar kompanije ko ce i kako pisati blog. Ja sam im izneo svoj tromesecni plan i ukazao smernice pa cemo videti. Za sada ne ide bas najbolje, ali opusteno, takav je svaki pocetak. Vec su izbrisani neki postovi i po drugi put su krenuli, ovaj put malo bolje.
U svakom slucaju, dogovorio sam se sa Dariom da se vise ne bavim time i usmerili smo nasu saradnju na druge bitnije zajednicke poslove. A posle cemo vec videti.


Trudim se da smirim i ostale poslove i da uzivam u svom dobrom poslu u kompaniji i da imam vise vremena za ljubav, putovanja i druzenja.

Prija mi i to sto sam ponovo obezbedio sebi vise vremena za moju veliku strast, Mrezu.

Ovde na blogu, uvrstio sam Shared items, odnosno linkove ka zanimljivim stvarima koje pratim na netu i ubacio sam twitter block da isprobam i ovaj servis. U Linkovima, sada mozete naci i moj link ka facebook profilu koji sam pretvorio u svoj portfolio radi umrezavanja.No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: