Skip to main content

Igra Boćanje - Balote...

Ko kaze da je bocanje samo za penzionere!?

Ovo su fotorafije koje sam napravio prosle godine na Zvezdari. Bilo je tu i momaka, pilo se pivo u pozadini je prastao brzopotezni sah, a smeh i sale su se nadovezivale kao da se radi o vecernjem izlasku sa devojkama. Da sam ostao jos malo, sigurno bih snimio kako se kuglaju sa pivskim flasama umesto kegli ;)


Comments

 1. I ja sam nedavno bio u Zvezdarskoj sumi i prvi put probao bocanje, super je! A video sam i dedu sa fotke u teget pantalonama :)

  ReplyDelete
 2. Ha ha ha :) Strava! Moracu i ja jednom da probam, nadam se pre penzije. Ako ih ponovo vidis, reci im da su na netu ;)
  Pozdrav

  ReplyDelete
 3. TKO MI MOžE POMOčI, DA MI POMOžE OKOLO ORGANIZACIJE, DA NAPRAVIM TEREN ZA BALOTE, KUPIN BALOTE I SVE OKOLO TOGA???
  -MOLIM ,JAVITI SE NA E-MAIL,,

  jankokojic1 @ gmail.com

  za sada zahvaljujem i s pozdravom J.KOJIC

  ReplyDelete
 4. Bocanje je postalo dosta atraktivan i popularan sport u Srbiji u poslednjih nekoliko godina, ne mislim na ovo bocanje sa slika vec na profesionalno bocanje sa metalnim bocama !!! Osnovan savez Srbije jos 1989 godine!!!!!

  ReplyDelete
 5. Kako se igra profesionalno bocanje? Imas li neki link?
  Pozdrav

  ReplyDelete
 6. sto ta igra moze iznervirati coveka to je cudo

  ReplyDelete
 7. :)) Ozbiljno? Video sam da je igraju strasno

  ReplyDelete
 8. da igram to prof. samo moras razlikovati divlje i sportsko bocanje

  ReplyDelete
 9. Nisam znao da se igra profi. Postoji neki klub u BGD? Ili nisi iz BGD?
  Kako sve to funkcionise?
  Hvala :)

  Pozdrav,

  Tihomir

  ReplyDelete
 10. MA IMA DOSTA KLUBOVA SAD POCINJE LIGA U MAJU JUNU TAKO. A KLUBOVE IMAS NA NBG ZEMUNU U SOMBORU RUMI ERDEVIKU SIMANOVCIMA KLJAJICEVU DA TI DALJE NE NABRAJAM , IMAS CETRI ASOCIJACIJE VOLO RAFA PETANKA I MISLIM JOS BON LOWN TAKO NES. TI SI IGRAO VOLO. U VOLU TI POSTOJE TEHNICKE I KL DISCIPLINE. TEXN. STAFETA BRZINSKO I PREECIZNO IZBIJANJE A CLASICNE KEC DVOJKA KRUG I TROJKU SU VALJDA UKINULI.IGRA SE DO 13 ILI 60 MINUTTA SAD VALJDA 90 KL DISCIPLINE :D

  ReplyDelete
 11. Hvala :) Imas li neki link ka sajtu posvecenog ovom sportu kod nas? Neki na kome postoje pravila igranja?
  Pozdrav

  ReplyDelete
 12. zao mi je al retko koga zanima ovaj sport i ja sam trazio nesto pa sam naleteo na tebe :D pravila su ti jednostavna mogu se objasniti za 10 minuta sve samo trebaju dobri zivci dobra koncentracija i to je to i naravno paznja. neces verovati ali ovaj sport je oopasan narocito kad se gadja

  ReplyDelete
 13. Hvala u svakom slucaju.
  Nadam se da necu cekati do penzije da se oprobam ;)

  ReplyDelete
 14. :D valjda neces :D sad je sve vise i vise mladih sportskih bocara :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar? - priključite se online konkursu

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar?
Priključite se online konkursu povodom 25-godiisnjice od trenutka kada je kompanija Toshiba kreirala prvi laptop Postanite fan "Toshiba Srbija" stranice na Facebook-uIspod ovog posta putem forma za komentare napišitepriču u 300 reči o svom prvom iskustvu sa kompjuterom, ili laptopom do 01. decembra 2010. godine Potpišite se ispod teksta i ostavite svoj mail

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. Korisnici koji žele da učestvuju treba da žive u navedenim zemljama. Prva nagrada za najbolju priču iz svake od zemalja je tablet računar Folio 100

25 priča iz svake zemlje će biti izabrano i uvršteno u regionalnu elektronsku knjigu koja će se naći nasajtu www.issuu.com


Evo i zvaničnog opisa uređaja Toshiba Folio 100:
Toshiba za prvoplasiranu priču poklanja Folio 100 koji će pobedniku ili pobednici omogućiti savršeno i jednostavno iskustvo u oblasti z…

Hemijski grejači stopala - planinarska oprema (test)

Više puta sam slušao, ali do skoro nisam imao priliku da probam hemijske grejače vrhova i celog stopala. Odlazak na Kopaonik je bila savršena prilika za test. Uzeo sam nekoliko grejača i spakovao ih u skijaški ranac. 

Hemijski grejači za vrhove stopala
Sedeli smo u kafiću pored staze zakopčane jakne, ušuškani u ćebad koja su nam obezbedili i pijuckali kafu. Posle pola sata mirovanja moja draga se uznemirila pošto je počela da oseća hladnoću, a i meni više nije bilo isto kao na početku. Izvadio sam pakovana hemijskih grejača za noge i na licu mesta smo se izuli i stavili ih u vrhove cipela. 
Grejače koji su na sebi sa donje strane imali samolepljivi deo koji služi da bi se održali na mestu prilikom pomeranja stopala (veoma slab lepak koji ne ostavlja tragove) postavio sam iznad uloška svojih cipela, a druge koji nisu imali ovakvu podlogu ispod uloška njenih cipela. Pošto reaguju u dodiru sa vazduhom, istog trena smo primetili razliku i nastavili da uživamo. 
Grejače nismo skinuli do po…