05/06/2007

Traze se blogeri za Motovun Film Festival

Na novim službenim stranicama Motovun Film Festivala uskoro ce biti otvoren prostor za blogere. U razdoblju od 15. lipnja do 15. srpnja Motovun Film Festival pratit ce rad blogera kako bi 15. srpnja odabrali pet koji ce biti gosti festivala.

Motovun Film Festival snosit ce troškove smještaja, osigurati mjesta u kinima, topli obrok i dobru zabavu. Jedina obaveza odabranih bit ce raditi ono u cemu su ionako dobri – voditi blog na motovunskim stranicama tijekom trajanja festivala. Oni koji nisu medu tih pet, naravno, i dalje su pozvani pisati blog jer ce se na kraju festivala najboljem blogeru dodijeliti vrijedna nagrada, koju je osigurala Chipoteka.

Stroga pravila natjecaja kažu kako je zabranjeno objavljivanje prijetecih, pornografskih i komercijalnih sadržaja, te kako se svaki od blogera koji želi potencijalno biti medu pet odabranih, do 15. srpnja mora raspisati. Tematski, blogeri nisu nicim ograniceni no svakako je poželjnije pisanje o Motovunu, motovunskim zgodama i filmu. Na konacnu odluku o blogerima koji ce biti specijalni gosti Motovuna, najviše ce utjecati kvaliteta napisanog, a nakon toga i kolicina.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: