15/05/2007

Urbae - los servis za klik reklame


Moje misljenje:
Kada sam pocinjao sa integracijom njihovih reklama na sajt i blog, slusao sam razne price, no dok sam nisam probao, nisam mogao ni da donesem neki zakljucak.

Tokom vremena, shvatio sam da je tesko komunicirati sa njima, da je samo prva isplata isla dobro, da su vec za drugu slali iz dana u dan prepravljane ugovore bez uvida u to sta su menjali (zamislite da potpisete danas, a oni sutra kazu, ne, cekajte, imamo novi ugovor za Vas), da su posle bez ikakvog obavestenja trazili da im se posalje devizni umesto dinarskog racuna, da su zatim slali ugovore i na rumunskom (kako ja da znam sta tamo pise?), da se nisu pridrzavali nikakve poslovne doslednosti i td.

Dakle, ja sam iskljucio sve njihove reklame da ne bih gubio vreme i naravno zasto da im dajem reklamu za koju oni uzimaju pare, a moje ne isplacuju. Glasine su se potvrdile.

Ono sto im je dobro, jeste mala statistika koju dobijate kada postavite njihov baner na svoje stranice. Dobro je uvek imati uporedne podatke sa vise domacih i stranih servisa kao i kod svog provajdera.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: