09/05/2007

Novi servisi na Mrezi

Sponzori: Narodni Univerzitet Bozidar Adzija , Axelfoto - foto oprema, Ehost - hosting provajder projekta, Usluge dizajna i prezentacije, Ugradnja video nadzora i alarmnih sistema
Medijski sponzor Mreze: Chillout, Urban bug, Radio Ozon, K-013.

Mreza Kreativnih Ljudi

Dragi prijatelji/ce i saradnici/ce,

Kao i do sada, uvek se trudimo da uvedemo inovacije i bolje mogucnosti komunikacije, informativnosti i saradnje na Mrezu Kreativnih Ljudi.

Predstavljamo Vam par novih servisa i elemenata na sajtu:1. Prikaz poslednje tri galerije fotoreportera.
Ako ste propustili prikaz ovih fotografija na glavnoj stranici, sada ih mozete naci na levom delu svake stranice i klikom na neku od njih pogledati detaljnije.

2. Nasumicna fotografija iz galerije.
Svaki put kada pogledate novu stranicu, pojavice se nasumicno odabrana slika iz nase galerije koja Vas moze zainteresovati dok gledate drugi sadrzaj.

3. Odabrani video snimci.
Sa svake stranice mozete videti poslednjih pet odabranih video snimaka u vezi kreativnosti, umetnosti, nauke i td. koje preporucujemo. Dovoljno je kliknuti na neki od njih da biste ih pogledali na licu mesta bez ikakvih dodatnih komplikacija.

4. Shoutbox - javni mini chat.
Putem foruma i komentara na objavljene clanke i dela, mozete da komunicirate sa drugim kreativcima. Medjutim ukoliko zelite da u kratkim recenicama brzo i skoro uzivo komunicirate, sada to mozete uciniti putem javnog mini chata sa desne strane svake stranice.

5. Skypecast
Da li ste zeleli da razgovarate sa nekom osobom koja posecuje Mrezu? Da li ste zeleli da razgovarate sa tom osobom putem interneta i to besplatno? Da li ste zeleli da razgovarate sa vise njih u isto vreme? Sve je to sada moguce sa skypecastom. Dovoljno je da instalirate basplatni program za razgovor putem internata na svoj kompjuter - Skype. Nakon sto organizujemo zajednicki razgovor svih osoba koje su zainteresovane za ovakvu komunikaciju i imaju instaliran ovaj program, pojavice se obavestenje o tacnom pocetku ovog virtuelnog desavanja i njegovoj temi. Da biste se pridruzili, bice dovoljno da kliknete na to obavestenje. O ovome cete uskoro citati vise.

6. Postavljena je nova anketa.
Pomozite nam da odredimo tip novog sadrzaja koji zelite da uvedemo na Mrezu.

7. Pretraga galerije.
Kao sto ste do sada mogli da pretrazujete dela u okviru glavnih stranica sajta, ili postove na forumu, sada mozete isto da cinite i sa galerijom.

8. RSS feed galerije.
Ukoliko ne mozete da zivite bez sindikacije i na ovaj nacin pratite sadrzaj Mreze, ovo je jos jedna novina koja ce Vam sada olaksati da budete u toku sa vizuelnim sadrzajem.

9. Geomapa posetilaca.
Pogledajte odakle dolaze posetioci Mreze na veoma ilustrativan nacin. Mapa sveta sa tackama koje oznacavaju posetioce.

10. Nove kategorije dela.
- Recenzije i prikazi filmova
- Recenzije i prikazi knjiga
- Putopisi

11. Nove fotografije saradnika
Dodali smo jos neke od saradnika na stranicu "O Mrezi" sa njihovim fotografijama.


Nadamo se da cete uzivati.

Srdacan pozdrav,

Tihomir Stojanovic
autor i koordinator

"Mreza Kreativnih Ljudi"
Web: www.creemaginet.com
tel. + 381 / 11 / 2782 - 490
GSM: + 381 / 63 / 82 - 44 - 873
Skype: tihomirs
Google talk: mrezakreativnihljudi
RSS feed prve stranice: http://www.creemaginet.com/sajt/rss.xml

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: