09/04/2007

Opstao sam cetiri godine


Dragi prijatelji,

Juce (7.4.2007.) je projekat Mreza Kreativnih Ljudi doziveo svoj 4 rodjendan.

Milica je napisala je na forumu da je Mreza postala "stvarnost".
Snezana iz Londona je primetila da je i kvantitet doneo kvalitet.

Ja sam licno zadovoljan ostvarenim i mislim da Mreza zaista jeste postala stvarnost u povezivanju ljudi, razmeni informacija, mogucnosti plasiranja svojih dela i projekata, umrezavanju sa drugim kreativcima, podsticajima, esperimentima, druzenju, spoju biznisa i kreativnosti i stalnom uvodjenju novih mogucnosti.

Zahvaljujem se Antonijevic Milanu na podrsci koju je pruzio kao pravi prijatelj, osoba velikog srca, energije, vere i naravno kao strucnjak programer.

Zahvaljujem se svojm najuzem krugu saradnicka, Radmili Stojanovic koja je preuzela ljudske resurse i organizaciju dopisnika i fotoreportera, Starcevic Nebojsi, Zivkovic Nataliji, Vitas Milici, Mirosavljevic Vladimiru, Blazevic Aleksandri, Marinkovic Goranu, Malkovic Luki i svim dopisnicima i fotoreporterima od kojih ce se najvredniji i oni koji su se najvise posvetili projektu uskoro naci na stranici "O Mrezi".

Zahvaljujem se i svim ucesnicima foruma koji svojim idejama, temama, druzenjem i celokupnom komunikacijom cine nasu zajednicu posebnom.
Zahvaljujem se svim osobama koje su svojim delima pokazale da kreativaca ima u svim disciplinama i da i dalje postoje nove i sveze ideje koje kipte na sve strane.
Hvala svim posetiocima zato sto sire ideju dalje i daju nam podsticaj da svakog dana budemo bolji.

Hvala Ristic Dariu sto nam je izasao u susret i ustupio server Ehost-a bez koga bismo znatno teze funkcionisali. Hvala Axelfoto-u na vrhunskoj opremi koja je obezbedila dobar deo vizuelnog materijala Mreze, Narodnom univerzitetu Bozidar Adzija na finansijskoj podrsci, stampariji Byzart na odlicnim vizit kartama i drugom stampanom materijalu, medijskim sponzorima radiju Ozone, K-013 i Chillout portalu.

Ovom prilikom bih najavio da ce posle otvaranja kategorije "Recenzije i prikazi filmova" uskoro uslediti ista kategorija za knjige na osnovu Vasih mnogobrojnih predloga, a u planu je uvodjenje muzike i video snimaka.

Hvala mojoj porodici, devojci i krugu prijatelja. Hvala Vam svima sto cinite moj san javom!

Srecan Vam uskrs!

Tihomir Stojanovic
autor i koordinator

"Mreza Kreativnih Ljudi"
Web: www.creemaginet.com
tel. + 381 / 11 / 2782 - 490
GSM: + 381 / 63 / 82 - 44 - 873
Skype: tihomirs
Google talk: mrezakreativnihljudi

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: