28/02/2007

Brand Fair - Sajam brendova


Internacionalna manifestacija
BRAND FAIR 3 KONFERENCIJA
Beograd, 08 – 10. mart 2007.


Poštovani,

pozivamo Vas da zajedno sa nama DOŽIVITE BRENDOVE i da uz najpoznatije svetske stručnjake iz ove oblasti proširite svoja znanja i steknete nova poznanstva.


Šta podrazumeva Brand Fair 3 konferencija?

Brand Fair je svet brendova i brend sam po sebi. Postoji da bi svi mi doživeli brendove na pravi način i uživali u manifestaciji, uz neka nova saznanja o stvaranju uspešnih strategija brendiranja, koja se mogu primeniti u svim oblastima poslovanja. Ekskluzivna predavanja i kreativne radionice organizovane su sa ciljem iznalaženja novih solucija za efektniju promociju i komunikaciju brendova sa potrošačima, kao i poboljšanja imidža i efikasnije implementacije srpskih brendova na globalnom tržištu.


Ko su predavači?

Brend Konferencija, okuplja elitu - vrhunske svetski priznate brending autoritete, kao i stručnjake iz regiona i zemlje, zatim top menadžere svetskih brendova prisutnih na našem tržištu, istaknute marketinške stručnjake iz zemlje i sveta…Izdvojićemo:
 • gospodina Simona Anholta, konsultanta i savetnika vlada i ministarstava petnaestak država, koga je poznati časopis Economist opisao kao „u svetu vodećeg savetnika država i multinacionalnih kompanija koje žele da grade globalne brendove“;
 • gospodina Martina Lindstroma, koji je svetski priznat autoritet za oblast brendinga i medija, i rangiran je, prema Chartered Institute of Marketing, kao jedan od vodećih svetskih stručnjaka za marketing i medije;
 • vodeće ljude kompanije Interbrand, koji će takođe podeliti svoja iskustva sa nama, a ova konsultantska kuća je lider brend konsaltinga u svetu, a njihova metodologija procene vrednosti brenda najpoznatija;
 • osim njih predstaviće se i mnogi drugi eminentni strani i domaći stručnjaci.

Kako i gde se odvija konferencija?

Trodnevna manifestacija – Brend konferencija podeljena je u tri celine: Brendiranje nacije, Izgradnja brenda i Mediji i brend. Održava se u Hali IV Beogradskog sajma, u periodu od 08-10. marta 2007. godine. Radni deo konferencije je svakog dana od 13h, a detaljan program možete pogledati u dodatku. Kapacitet sale je 300 mesta. Za sva tri dana Konferencije obezbeđen je simultani prevod i prateća oprema.

Vreme rada izlagačkog dela Brand Fair 3 je 10-19h svakog dana u Hali III.

Brend Konferencija se održava pod pokroviteljstvom: Ministarstva za trgovinu, turizam i usluge Republike Srbije, Ministarstva za ekonomske odnose sa inostranstvom Republike Srbije, Privredne Komore Srbije i Udruženja ekonomskih propagandista Srbije (UEPS).


Koje su koristi za Vas?

Brand Fair 2 je od strane UEPS proglašen za najbolju marketinšku manifestaciju profitnog karaktera u 2006. godini. Ove godine nastavljamo dalje…

Poznati predavači, novi trendovi, puno pozitivne energije, nova saznanja, nova poznanstva… Ovo su samo neki od razloga da i Vi budete deo ovogodišnje Brand Fair 3 konferencije.

Ukoliko postanete deo našeg sveta brendova, prijavom i uplatom trodnevnog paketa dobijate sledeće pogodnosti:
 • Neograničeno učešće u radu Brend Konferencije;
 • Bogati poklon paket organizatora koji sadrži:
  • premijerni primerak bestselera „Brand Sense - Građenje moćnih brendova pomoću čula dodira, ukusa, mirisa, vida i sluha“ (na srpskom jeziku) autora Martina Lindstroma,
  • suvenire koji će Vas podsetiti na Brand Fair 3,
  • radni materijal (program Konferencije, ID kartica, promotivni artikli),
  • i specijalni CD sa prezentacijama vodećih stručnjaka, te galerijom slika sa Manifestacije;
 • Besplatne ulaznice za posetu izlagačkom delu Internacionalne manifestacije Brand Fair 3;
 • Pravo glasanja za izbor najboljeg brenda i brend performansa, i učestvovanje u završnoj nagradnoj igri;
 • Sertifikat o učešću na Internacionalnoj konferenciji Brand Fair 3.
Podrazumeva se da je u pauzama predavanja predviđeno osveženje uz kafu i napitke, te prigodan koktel.

Svi zainteresovani za učešće na Brend Konferenciji mogu se prijaviti direktno slanjem prijave sa www.brandfair.org . Prijava traje do ponedeljka, 5. marta, a broj mesta je ograničen. Zaključno sa 20. februarom ostalo je slobodno 64 mesta.

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na telefone 011/ 318-68-44 i 011/ 2152-820 ili nam pisati na e-mail: office@brandfair.org .

Detaljne informacije o Programu rada Konferencije možete naći u dodatku, kao i cenovnik i uslove plaćanja.

Dođite, i doživite brendove!

S poštovanjem,
Organizator
Mass Media International

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: