Skip to main content

Brand Fair - Sajam brendova


Internacionalna manifestacija
BRAND FAIR 3 KONFERENCIJA
Beograd, 08 – 10. mart 2007.


Poštovani,

pozivamo Vas da zajedno sa nama DOŽIVITE BRENDOVE i da uz najpoznatije svetske stručnjake iz ove oblasti proširite svoja znanja i steknete nova poznanstva.


Šta podrazumeva Brand Fair 3 konferencija?

Brand Fair je svet brendova i brend sam po sebi. Postoji da bi svi mi doživeli brendove na pravi način i uživali u manifestaciji, uz neka nova saznanja o stvaranju uspešnih strategija brendiranja, koja se mogu primeniti u svim oblastima poslovanja. Ekskluzivna predavanja i kreativne radionice organizovane su sa ciljem iznalaženja novih solucija za efektniju promociju i komunikaciju brendova sa potrošačima, kao i poboljšanja imidža i efikasnije implementacije srpskih brendova na globalnom tržištu.


Ko su predavači?

Brend Konferencija, okuplja elitu - vrhunske svetski priznate brending autoritete, kao i stručnjake iz regiona i zemlje, zatim top menadžere svetskih brendova prisutnih na našem tržištu, istaknute marketinške stručnjake iz zemlje i sveta…Izdvojićemo:
 • gospodina Simona Anholta, konsultanta i savetnika vlada i ministarstava petnaestak država, koga je poznati časopis Economist opisao kao „u svetu vodećeg savetnika država i multinacionalnih kompanija koje žele da grade globalne brendove“;
 • gospodina Martina Lindstroma, koji je svetski priznat autoritet za oblast brendinga i medija, i rangiran je, prema Chartered Institute of Marketing, kao jedan od vodećih svetskih stručnjaka za marketing i medije;
 • vodeće ljude kompanije Interbrand, koji će takođe podeliti svoja iskustva sa nama, a ova konsultantska kuća je lider brend konsaltinga u svetu, a njihova metodologija procene vrednosti brenda najpoznatija;
 • osim njih predstaviće se i mnogi drugi eminentni strani i domaći stručnjaci.

Kako i gde se odvija konferencija?

Trodnevna manifestacija – Brend konferencija podeljena je u tri celine: Brendiranje nacije, Izgradnja brenda i Mediji i brend. Održava se u Hali IV Beogradskog sajma, u periodu od 08-10. marta 2007. godine. Radni deo konferencije je svakog dana od 13h, a detaljan program možete pogledati u dodatku. Kapacitet sale je 300 mesta. Za sva tri dana Konferencije obezbeđen je simultani prevod i prateća oprema.

Vreme rada izlagačkog dela Brand Fair 3 je 10-19h svakog dana u Hali III.

Brend Konferencija se održava pod pokroviteljstvom: Ministarstva za trgovinu, turizam i usluge Republike Srbije, Ministarstva za ekonomske odnose sa inostranstvom Republike Srbije, Privredne Komore Srbije i Udruženja ekonomskih propagandista Srbije (UEPS).


Koje su koristi za Vas?

Brand Fair 2 je od strane UEPS proglašen za najbolju marketinšku manifestaciju profitnog karaktera u 2006. godini. Ove godine nastavljamo dalje…

Poznati predavači, novi trendovi, puno pozitivne energije, nova saznanja, nova poznanstva… Ovo su samo neki od razloga da i Vi budete deo ovogodišnje Brand Fair 3 konferencije.

Ukoliko postanete deo našeg sveta brendova, prijavom i uplatom trodnevnog paketa dobijate sledeće pogodnosti:
 • Neograničeno učešće u radu Brend Konferencije;
 • Bogati poklon paket organizatora koji sadrži:
  • premijerni primerak bestselera „Brand Sense - Građenje moćnih brendova pomoću čula dodira, ukusa, mirisa, vida i sluha“ (na srpskom jeziku) autora Martina Lindstroma,
  • suvenire koji će Vas podsetiti na Brand Fair 3,
  • radni materijal (program Konferencije, ID kartica, promotivni artikli),
  • i specijalni CD sa prezentacijama vodećih stručnjaka, te galerijom slika sa Manifestacije;
 • Besplatne ulaznice za posetu izlagačkom delu Internacionalne manifestacije Brand Fair 3;
 • Pravo glasanja za izbor najboljeg brenda i brend performansa, i učestvovanje u završnoj nagradnoj igri;
 • Sertifikat o učešću na Internacionalnoj konferenciji Brand Fair 3.
Podrazumeva se da je u pauzama predavanja predviđeno osveženje uz kafu i napitke, te prigodan koktel.

Svi zainteresovani za učešće na Brend Konferenciji mogu se prijaviti direktno slanjem prijave sa www.brandfair.org . Prijava traje do ponedeljka, 5. marta, a broj mesta je ograničen. Zaključno sa 20. februarom ostalo je slobodno 64 mesta.

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na telefone 011/ 318-68-44 i 011/ 2152-820 ili nam pisati na e-mail: office@brandfair.org .

Detaljne informacije o Programu rada Konferencije možete naći u dodatku, kao i cenovnik i uslove plaćanja.

Dođite, i doživite brendove!

S poštovanjem,
Organizator
Mass Media International

Comments

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar? - priključite se online konkursu

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar?
Priključite se online konkursu povodom 25-godiisnjice od trenutka kada je kompanija Toshiba kreirala prvi laptop Postanite fan "Toshiba Srbija" stranice na Facebook-uIspod ovog posta putem forma za komentare napišitepriču u 300 reči o svom prvom iskustvu sa kompjuterom, ili laptopom do 01. decembra 2010. godine Potpišite se ispod teksta i ostavite svoj mail

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. Korisnici koji žele da učestvuju treba da žive u navedenim zemljama. Prva nagrada za najbolju priču iz svake od zemalja je tablet računar Folio 100

25 priča iz svake zemlje će biti izabrano i uvršteno u regionalnu elektronsku knjigu koja će se naći nasajtu www.issuu.com


Evo i zvaničnog opisa uređaja Toshiba Folio 100:
Toshiba za prvoplasiranu priču poklanja Folio 100 koji će pobedniku ili pobednici omogućiti savršeno i jednostavno iskustvo u oblasti z…

Hemijski grejači stopala - planinarska oprema (test)

Više puta sam slušao, ali do skoro nisam imao priliku da probam hemijske grejače vrhova i celog stopala. Odlazak na Kopaonik je bila savršena prilika za test. Uzeo sam nekoliko grejača i spakovao ih u skijaški ranac. 

Hemijski grejači za vrhove stopala
Sedeli smo u kafiću pored staze zakopčane jakne, ušuškani u ćebad koja su nam obezbedili i pijuckali kafu. Posle pola sata mirovanja moja draga se uznemirila pošto je počela da oseća hladnoću, a i meni više nije bilo isto kao na početku. Izvadio sam pakovana hemijskih grejača za noge i na licu mesta smo se izuli i stavili ih u vrhove cipela. 
Grejače koji su na sebi sa donje strane imali samolepljivi deo koji služi da bi se održali na mestu prilikom pomeranja stopala (veoma slab lepak koji ne ostavlja tragove) postavio sam iznad uloška svojih cipela, a druge koji nisu imali ovakvu podlogu ispod uloška njenih cipela. Pošto reaguju u dodiru sa vazduhom, istog trena smo primetili razliku i nastavili da uživamo. 
Grejače nismo skinuli do po…