Skip to main content

Brand Fair - Sajam brendova


Internacionalna manifestacija
BRAND FAIR 3 KONFERENCIJA
Beograd, 08 – 10. mart 2007.


Poštovani,

pozivamo Vas da zajedno sa nama DOŽIVITE BRENDOVE i da uz najpoznatije svetske stručnjake iz ove oblasti proširite svoja znanja i steknete nova poznanstva.


Šta podrazumeva Brand Fair 3 konferencija?

Brand Fair je svet brendova i brend sam po sebi. Postoji da bi svi mi doživeli brendove na pravi način i uživali u manifestaciji, uz neka nova saznanja o stvaranju uspešnih strategija brendiranja, koja se mogu primeniti u svim oblastima poslovanja. Ekskluzivna predavanja i kreativne radionice organizovane su sa ciljem iznalaženja novih solucija za efektniju promociju i komunikaciju brendova sa potrošačima, kao i poboljšanja imidža i efikasnije implementacije srpskih brendova na globalnom tržištu.


Ko su predavači?

Brend Konferencija, okuplja elitu - vrhunske svetski priznate brending autoritete, kao i stručnjake iz regiona i zemlje, zatim top menadžere svetskih brendova prisutnih na našem tržištu, istaknute marketinške stručnjake iz zemlje i sveta…Izdvojićemo:
 • gospodina Simona Anholta, konsultanta i savetnika vlada i ministarstava petnaestak država, koga je poznati časopis Economist opisao kao „u svetu vodećeg savetnika država i multinacionalnih kompanija koje žele da grade globalne brendove“;
 • gospodina Martina Lindstroma, koji je svetski priznat autoritet za oblast brendinga i medija, i rangiran je, prema Chartered Institute of Marketing, kao jedan od vodećih svetskih stručnjaka za marketing i medije;
 • vodeće ljude kompanije Interbrand, koji će takođe podeliti svoja iskustva sa nama, a ova konsultantska kuća je lider brend konsaltinga u svetu, a njihova metodologija procene vrednosti brenda najpoznatija;
 • osim njih predstaviće se i mnogi drugi eminentni strani i domaći stručnjaci.

Kako i gde se odvija konferencija?

Trodnevna manifestacija – Brend konferencija podeljena je u tri celine: Brendiranje nacije, Izgradnja brenda i Mediji i brend. Održava se u Hali IV Beogradskog sajma, u periodu od 08-10. marta 2007. godine. Radni deo konferencije je svakog dana od 13h, a detaljan program možete pogledati u dodatku. Kapacitet sale je 300 mesta. Za sva tri dana Konferencije obezbeđen je simultani prevod i prateća oprema.

Vreme rada izlagačkog dela Brand Fair 3 je 10-19h svakog dana u Hali III.

Brend Konferencija se održava pod pokroviteljstvom: Ministarstva za trgovinu, turizam i usluge Republike Srbije, Ministarstva za ekonomske odnose sa inostranstvom Republike Srbije, Privredne Komore Srbije i Udruženja ekonomskih propagandista Srbije (UEPS).


Koje su koristi za Vas?

Brand Fair 2 je od strane UEPS proglašen za najbolju marketinšku manifestaciju profitnog karaktera u 2006. godini. Ove godine nastavljamo dalje…

Poznati predavači, novi trendovi, puno pozitivne energije, nova saznanja, nova poznanstva… Ovo su samo neki od razloga da i Vi budete deo ovogodišnje Brand Fair 3 konferencije.

Ukoliko postanete deo našeg sveta brendova, prijavom i uplatom trodnevnog paketa dobijate sledeće pogodnosti:
 • Neograničeno učešće u radu Brend Konferencije;
 • Bogati poklon paket organizatora koji sadrži:
  • premijerni primerak bestselera „Brand Sense - Građenje moćnih brendova pomoću čula dodira, ukusa, mirisa, vida i sluha“ (na srpskom jeziku) autora Martina Lindstroma,
  • suvenire koji će Vas podsetiti na Brand Fair 3,
  • radni materijal (program Konferencije, ID kartica, promotivni artikli),
  • i specijalni CD sa prezentacijama vodećih stručnjaka, te galerijom slika sa Manifestacije;
 • Besplatne ulaznice za posetu izlagačkom delu Internacionalne manifestacije Brand Fair 3;
 • Pravo glasanja za izbor najboljeg brenda i brend performansa, i učestvovanje u završnoj nagradnoj igri;
 • Sertifikat o učešću na Internacionalnoj konferenciji Brand Fair 3.
Podrazumeva se da je u pauzama predavanja predviđeno osveženje uz kafu i napitke, te prigodan koktel.

Svi zainteresovani za učešće na Brend Konferenciji mogu se prijaviti direktno slanjem prijave sa www.brandfair.org . Prijava traje do ponedeljka, 5. marta, a broj mesta je ograničen. Zaključno sa 20. februarom ostalo je slobodno 64 mesta.

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na telefone 011/ 318-68-44 i 011/ 2152-820 ili nam pisati na e-mail: office@brandfair.org .

Detaljne informacije o Programu rada Konferencije možete naći u dodatku, kao i cenovnik i uslove plaćanja.

Dođite, i doživite brendove!

S poštovanjem,
Organizator
Mass Media International

Comments

Popular posts from this blog

#Ebanking iz vikendice

Sedim u vikendici i pišem blog. Broadband internet je tu. 
Prilikom dolaska, svratili smo do prodavnice da kupimo hranu i naši telefoni su se automatski priključili na wi-fi preko Instabridge aplikacije.
Signal mobilne telefonije u sobi nije sjajan pa sam telefon prebacio na airplane mode, a nakon toga ponovo uključio wi-fi. Više mi smeta kada nema interneta nego signala mobilne telefonije. Sve je prešlo online i sve funkcioniše ako postoji dobra veza.
Vatra u smederevcu pucka, a ručak se krčka. 
Već godinama unazad, slušam o temama kao što su #ePoslovanje, #eBankarstvo i elektronski potpis (sertifikat).  Kada sam pre oko nedelju dana dobio poziv od Societe Generale banke da prisustvujem događaju u okviru koga će predstaviti najnoviji sistem za online bankarstvo u Srbiji, preraspredio sam obaveze u kalendaru i sa zadovoljstvom ovaj termin rezervisao za prezentaciju.
Kako je izgledao sam događaj pogledajte ovde, a ja ću vam ispričati šta je na mene ostavilo najveći utisak.

Voditel…

Wire - servis za razmenu poruka, pozive i video komunikaciju

Wire je kako na njihovom sajtu kažu "secure messenger". I ako se u Srbiji i na Balkanu najčešće koriste Viber, FB messenger i WhatsUp, mislim da vredi posvetiti par minuta ovom servisu. 
Wire finkcioniše kao desktop, mobilna i web aplikacija i radi na svim glavnim platformama kao što su Linux, macOS, Windows, Android, iOS. Omogućava razmenu poruka, audio i video pozive, slanje najrazličitijih fajlova, trenutne lokacije i td. Pošto je sve navedeno do sada već uobičajeno evo kratkih beleški o njegovim predostima:  Preko sajta https://wire.com/ možete otvoriti nalog koristeći mail adresu. Na ovaj način ne morate da koristite broj vaše SIM karticeNakon otvaranja naloga definišete unikatan nadimak koji ne mora biti isti kao vaše ime i prezime pa na ovaj način dodatno čuvate svoju privatnost i možete se povezati samo sa odabranim osobama koje znaju kako on glasi Sve privilegije mobilne aplikacije su nakon instaliaranja isključene. Ovo je dobro zato što na primer možete sačuvati lis…

Ћирилица - писмо које сам заборавио

Када сам пре пар година открио ћирилицу на мобилном телефону,  било је то велико откриће за мене. Почео сам да шаљем смс поруке пријатељима, постављам статусе на друштвеним мрежама и одговарам на мејлове користећи наше писмо. Скоро сви су реаговали на исти начин. Питали су ме зачуђено откуд то да одједном користим ћирилицу и зашто?  
Пре 12 година, када сам покренуо Мрежу Креативних Људи, користио сам латиницу. Више људи ми је сугерисало да не би било лоше да постоји и ћирилична верзија сајта. У том тренутку нисам имао довољно знања, одговарајућу технологију и времена да се бавим таквим прилагођавањем.

12 година касније, Гугл подржава "Gesture typing" у оквиру оперативног система Андроид и постоји речник термина на српском језику који вам сугерише остатак речи коју сте управо почели да куцате. Оно што је веома битно јесте то да када изаберете српски језик не можете да добијете као на компјутеру латиницу са нашим словима. У том тренутку сам схватио да други имају знатно већу…