Skip to main content

Biznis plan - takmičenje

Republička agencija za razvoj MSP organizuje takmičenje - rok za prijavu 28.02.2007.


ŠPANSKA AGENCIJA ZA MEĐUNARODNU SARADNJU
I
REPUBLIČKA AGENCIJA ZA RAZVOJ MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA I PREDUZETNIŠTVA

Pozivaju sve zainteresovane mlade preduzetnike i žene preduzetnike sa teritorije Srbije da se prijave za

TAKMIČENJE U PISANJU BIZNIS PLANA

Takmičari koji ispunjavaju uslove za učešće na takmičenju su:

- mladi preduzetnici (do 35 godina starosti)
- žene preduzetnici

U obe grupe takmičara, u obzir dolaze potencijalni preduzetnici, kao i preduzetnici koji ne posluju duže od jedne godine.

Takmičari u prijavi treba ukratko da opišu biznis ideju.

Svi prijavljeni će imati mogućnost da kroz posebne radionice budu obučeni za izradu biznis plana.

Na kraju takmičenja po jednog pobednika iz obe grupe preduzetnika očekuje novčana nagrada.

Kandidati koji ispunjavaju uslove za učešće na takmičenju, učestvovaće u radionicama za izradu biznis plana. Nakon radionica, takmičari će pristupiti izradi biznis plana, koje će zatim razmatrati komisija koju čine predstavnici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i Španske agencije za međunarodnu saradnju.

Rok za podnošenje prijava je 28. februar 2007. godine. Prijave do predviđenog roka dostaviti na adresu:

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva
(Za takmičenje u pisanju biznis plana)
Topličin venac 19, 11000 Beograd

Web stranica takmičenja


Prijava za takmičenje NAJBOLJI BIZNIS PLAN

Za sve dodatne informacije molimo da se obratite Tatjani Potežici na telefon 011 2184 067.

Izvor: Republička agencija za razvoj MSP

Izvor: http://www.mysurfer.biz/vesti/takmicenje-u-pisanju-biznis-plana-1-246

Comments

 1. Hey! Videla sam ovu vest i, moram da priznam, ozbiljno razmisljala o tome. I odustala. Zato sto mi niko ne garantuje da neko drugi (recimo, iz komisije ili ekipe ljudi koja dodje u dodir sa projetkom) ukrasti ideju.
  Moji prijatelji (preduzetnici) imaju losa iskustva sa javnim konkursima i projektima.
  Steta. Svi gubimo tako!
  Pitanje: da li u toj aplikaciji postoji nekakva klauzula o zastiti podataka?

  ReplyDelete
 2. Zdravo miss cybernaut :)

  Zaista ne znam nista detaljnije oko toga, ali se mozes obratiti na ovaj mail koji sluzi za prijavu planova:
  tatjana.potezica@sme.sr.gov.yu

  Takodje na njihovom sajtu mozes naci i deo za pravnu pomoc: http://www.sme.sr.gov.yu/PravnaPomoc.htm

  "PREDUZETNICI PITAJU
  AGENCIJA ODGOVARA

  Info telefoni Agencije 011/639-124 i 3346-351 otvoreni su za pitanja preduzetnika i onih koji to nameravaju da postanu. Pitanja mozete poslati i na e-mail Agencije office@sme.sr.gov.yu"

  Ovo je ukratko.

  Slazem se sa tobom i mislim da prvo treba zastititi autorska prava, pa sa kopijom tog dokumenta poslati prijavu. U svakom slucaju, vredi raspitati se i videti da li nude, a siguran sam da nude neku vrstu zastite podataka, inace bi bilo apsolutno apsurdno.

  Javi svoje utiske i ovu korisnu informaciju ako se budes raspitivala i ako budes ucestvovala :)
  Pozdrav!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar? - priključite se online konkursu

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar?
Priključite se online konkursu povodom 25-godiisnjice od trenutka kada je kompanija Toshiba kreirala prvi laptop Postanite fan "Toshiba Srbija" stranice na Facebook-uIspod ovog posta putem forma za komentare napišitepriču u 300 reči o svom prvom iskustvu sa kompjuterom, ili laptopom do 01. decembra 2010. godine Potpišite se ispod teksta i ostavite svoj mail

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. Korisnici koji žele da učestvuju treba da žive u navedenim zemljama. Prva nagrada za najbolju priču iz svake od zemalja je tablet računar Folio 100

25 priča iz svake zemlje će biti izabrano i uvršteno u regionalnu elektronsku knjigu koja će se naći nasajtu www.issuu.com


Evo i zvaničnog opisa uređaja Toshiba Folio 100:
Toshiba za prvoplasiranu priču poklanja Folio 100 koji će pobedniku ili pobednici omogućiti savršeno i jednostavno iskustvo u oblasti z…

Hemijski grejači stopala - planinarska oprema (test)

Više puta sam slušao, ali do skoro nisam imao priliku da probam hemijske grejače vrhova i celog stopala. Odlazak na Kopaonik je bila savršena prilika za test. Uzeo sam nekoliko grejača i spakovao ih u skijaški ranac. 

Hemijski grejači za vrhove stopala
Sedeli smo u kafiću pored staze zakopčane jakne, ušuškani u ćebad koja su nam obezbedili i pijuckali kafu. Posle pola sata mirovanja moja draga se uznemirila pošto je počela da oseća hladnoću, a i meni više nije bilo isto kao na početku. Izvadio sam pakovana hemijskih grejača za noge i na licu mesta smo se izuli i stavili ih u vrhove cipela. 
Grejače koji su na sebi sa donje strane imali samolepljivi deo koji služi da bi se održali na mestu prilikom pomeranja stopala (veoma slab lepak koji ne ostavlja tragove) postavio sam iznad uloška svojih cipela, a druge koji nisu imali ovakvu podlogu ispod uloška njenih cipela. Pošto reaguju u dodiru sa vazduhom, istog trena smo primetili razliku i nastavili da uživamo. 
Grejače nismo skinuli do po…