29/01/2007

Prostor za organizacije i pojedince iz oblasti kulture i umetnosti

Ovo sam danas dobio od DOB-a. Veoma lepa informacija i odlicna ideja i akcija. Predpostavljam da cu ici sutra.


Poštovane kolege,

Dom omladine Beograda poziva Vas da učestvujete na press konferenciji povodom predstavljanja novog programskog prostora u ulici Kraljevića Marka 4 i projekta „Magacin u Kraljevića Marka“.

Konferencija će biti održana u utorak, 30. januara, od 12h u prostoru Magacina, Kraljevića Marka 4.

Osnovna ideja i cilj projekta ’’Magacina u Kraljevića Marka’’ jeste stvaranje jedinstvenog prostora za organizacije i pojedince iz oblasti kulture koji ne poseduju prostor za realizaciju svojih aktivnosti, a svojim radom jasno doprinose razvoju kulturne scene Beograda.
’’Magacin u Kraljevića Marka’’ će predstavljati otvoreni centar za mlade, čiji je cilj prezentacija umetničkih dela, ali i animacija i edukacija publike.

Na press konferenciji biće predstavljen i KONKURS za učešće u projektu „Magacin u Kraljevića Marka“, na koji se mogu javiti umetničke asocijacije i organizacije koje svoju delatnost obavljaju u oblasti kulture i umetnosti.


Na press konferenciji će govoriti: Dragana Zeljković, član Gradskog veća Grada Beograda, Dragan Ambrozić, odgovorni urednik programa Doma omladine Beograda i Sergej Beuk, koordinator projekta „Magacin u Kraljevića Marka“.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: