03/01/2007

Meebo widget na ovom blogu

Sta je Meebo?

Pre svega sjajan IM servis.
Omogucava vam da se bilo gde iz sveta putem weba ulogujete na svoje naloge recimo Yahoo messenger-a, Google Talk-a, ICQ-a, MSN-a...

Kako?
Odete na Meebo web stranicu, ili neki od drugih servisa koji ga imaju ukljucenog u sebe i napravite meebo nalog. Nakon sto se ulogujete definisete neki od naloga koje vec imate na razlicitim IM (programima za razmenu instant poruka). Nakon toga svaki put kada se ulogujete, mozete prikazati svojim prijateljima online status, ili neki drugi i razmenjivati poruke najnormalnije kao da sedite za svojim kompjuterom ulogovani na neki od gore pomenutih programa.

Meebo widget

Veceras sam postavio meebo widget na ovaj blog. To je mali prozor se desne strane, odmah iznad simulacije bloga na mobilnom. U gornjem delu prozora mozete videti da li sam online i da li mogu sada da vidim vasu poruku koju zelite da mi uputite.
Kliknite na deo u kome pise "Type here and hit enter to send a private message" i napisite svoju poruku. Nakon sto ste je napisali kliknite dugme enter na tastaturi. Ukoliko sam online, dobicu je tada i odgovor bi trebao da vam stigne uskoro. Zgodno zar ne? ;)


No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: