24/12/2006

Razgovor telefonom putem interneta - nastavak

Nastavlja se unapredjenje ove sfere i naravno Skype-a.

Primecujem da je veliki broj ljudi u poslednje vreme uveo brzi i stalni pristup internetu i da mnogi od njih sada koriste ovaj program.

Moja kontakt lista se sada debelo uvecala i mogucnosti su fantasticne. Komunicirate sa ljudima sa kojima biste imali malo sanse to da cinite jer su u inostranstvu, trosak ne postoji jer internet placate i ovako, slaje fajlova je olaksano i odmah dobijete odgovor druge osobe recimo da li im se slika svidja, ili da li je tekst u redu, ili nesto treba popraviti. Gotovo svaki dan kao da pozdravis komsiju i kazes mu "zdravo" kada se jedni drugima pojavite online. Dobar boj mailova je smanjen.
Poslovna primena je zadivljujuca. Kolege u kancelariji, oni iza jedne filijale, sa onima iz druge, pozivi poslovnih partnera i kupaca u inostranstvo za minimalni trosak, medjusobni chat i konferencijski poziv... Spisak je veliki.

Dostupna za download je i nova verzija Skype 3.0. koja izmedju ostalog nudi da se chatuje sa najvise 100 ljudi, pa server za tu vrstu sastajanja vise nije potreban.

Radujem se bazicnim komunikacijama i cekam kada cu sa sobom nositi neki od telefona koji ga podrzava, a infrastruktura to dozvoljava, pa da budem sa malom mobilnom kancelarijom.
Naravno, biti i bez nje je cesto veca prednost ;)

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: