05/11/2006

Gmail - google mail na mobilnom


Sta reci? Zaista jesu najbolji!
U pocetku cisto iz radoznalosti i malo sumnjivo, pogledao sam kratak tekst u kome se spominje da je google uradio jos nesto oko mobilnog maila.
Zatim sam pazljivije procitao i video da je u pitanju program za mobilne koji nakon istaliranja na sam aparat omogucava brz, efikasan i jednostavn pristup gmail-u. To, to mi je trebalo! Pre nekog vremena moj browser je pravio probleme oko cookies-a i nisam mogao da pristipum inbox-u.
Uputio sam browser na adresu: gmail.com/app i nakon toga ponudili su mi verziju bas za moj model mobilnog. Skinuo sam je brzo i pokrenuo. Ukucao sam samo korisnicko ime i lozinku i posle toga sve je kao bajka. Sam se loguje, snalazenje je vise nego logicno i jednostavno, sve se brzo odradi.
Procitate, preusmerite, odgovorite na mail. Ucitajte svoje kontakte.
Jeste da vuce malo vise GPRS-a (predpostavljam zbog kontakata) nego obican pop3 mail, ali je zaista prakticniji i ako ocekujete vazan mail i zelite da odgovorite na isti rekao bih da je nezemenljiv.
Sada je moguce poneti deo office-a sa sobom, ili ako to nije ono sto vam treba, poneti deo lepote svog intimnijeg virtualnog sveta prijatelja i dopisivanja.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: