21/11/2006

Dosta posla (pa kako ko shvati)

Veceras sam u 20 h na RTS-u 2.

Danas Milan zavrsava prebacivanje Mreze na jos jedan "novi" server.

Godaddy se pokazao lose. Moje misljenje je da su napravili navlakusu na koju sam ja pao. Ne moze da se salje mail na newsletter, pola stvari se komplikuje i ne radi, ili tacnije ja sam podrazumevao da treba da rade, kad ono ne ulaze u taj paket. Ludilo. Recimo da hocete da posaljete newsletter, po broju mailova koji meni za to trebaju, cena bi iznosila oko 90 dolara mesecno. Ha ha. Slatka sala. Da im placam posebo za slanje maila.
Onda, recimo nesposobnost da se poveze sa serverom jedno 20-ak puta na dan.
Definitivno sam zakljucio sa Milanom da je on mozda sasvim ok za html sajt i neko amaterstvo, ali bilo sta, ali apsolutno bilo sta iole normalnije nije. Zamislite da recimo dobijete mail sanduce sa koga mesecno imate prava da posaljete samo 25 mailova. Ha ha ha.

Veceras krecem i sa prvom radionicom prvog serijala Ziskulture. Polaznice su uplatile pare, ja kupio materijal, jos da pripremim potrebne mi stvari, da se pojavim malo ranije (da proverim da li su ljudi iz Bozidarca sve uradili kako smo se dogovorili posto su sto se tice poslovanja ne bas za pohvalu) i uz zvuke dobre muzike prolazimo start.

Ovaj period me jos malo davi posto jedva cekam da zavrsim sa stamparijom, reklamom za autobuse za Mrezu i Ziskulturu i da se napokon bacim na sam sadrzaj Mreze, njen dalji razvoj i uvodjenje novih i organizvanje postojecih saradnika. I da, naravno da trazim kintu za projekat ;)

Pozdrav!

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: