29/09/2006

Atelje Varan - Trazimo asistenta produkcije / koordinatora - posao

Novo radno mesto u Ateljeu

Kao što mnogi od vas znaju, od našeg nastanka u proleće 2004. do sada isti ljudi koji su stvarali filmove su i obavljali gotovo sve ostale poslove, od čišćenja kancelarije preko nabavke novčanih sredstava do organizacije projekcija i dizajniranja plakata i websajta. Ovo nas je činilo motivisanim i efikasnim, donelo mnogo odličnih rezultata i mnogo znanja, jer smo u svakom trenutku radili za sopstvene ideje i imali realan pogled na celokupan proces proizvodnje i promocije dokumentarnog filma.

Međutim, u poslednje vreme posla je sve više, a mi želimo da se usresredimo na stvaranje boljih filmova, pa ovaj način rada počinje da boli. Zato:
Atelje Varan Beograd traži asistenta produkcije / koordinatora

Tražimo nekog kreativnog i preciznog, nekog ko voli da radi u timu, motivisanog za rad na filmu i u medijima. Ako želite da radite u maloj ekipi koja radi i postiže mnogo, u filmskoj produkciji sa misijom, onda je ovo posao za Vas.

Neophodno je da živite u Beogradu. Posao podrazumeva donekle fleksibilno radno vreme, i sa naše i sa Vaše strane; nekad ćemo Vas zamoliti da radite vikendom, a nekim danima ćete moći vrlo brzo da obavite sav posao od kuće.

Ovo su neke od stvari u kojima biste nam pomagali:

* koordinacija aktivnosti unutar Ateljea i koordinacija resursa
* vođenje blagajne i izrada mesečnih finansijskih izveštaja
* kontakti sa medijima i sponzorima/donatorima
* kontakti sa filmskim festivalima
* održavanje i razvoj naše medijateke
* odgovaranje na elektronsku poštu koja stiže na adresu Ateljea

Možda najvažnije, imaćete priliku da unutar Ateljea, uz našu pomoć, razvijate sopstvene projekte.

Široko opšte obrazovanje nam je važnije od nivoa formalnog obrazovanja. Radno iskustvo nije neophodno samo po sebi: radije ćemo uzeti nekog ko je nov u poslu a unosi dobru energiju i brzo uči, nego namrgođenog gurua. Naravno, eventualno pređašnje iskustvo u filmskoj produkciji ili sličnoj organizaciji nas zanima. Tražimo ljude sa sledećim veštinama:

* odlično poznavanje srpskog i engleskog jezika, umeće pisanog i usmenog izražavanja i iskustvo u komunikaciji na oba jezika
* odlično poznavanje rada na računaru (Word, Excel, Photoshop) i snalaženje na Internetu (radićete mnogo na webu)
* osnovno poznavanje rada produkcijske opreme
* poželjno je osnovno iskustvo u blagajničkom radu: plaćanje računa, izdavanje potvrda, rad sa budžetima u Excel-u

Mesečni honorar biće predmet dogovora kada se sastanemo.

Ako ste zainteresovani za ovaj posao, posaljite email Sari Stojković na sara@varan.org.yu sa subject-om “Asistent produkcije”, i uključite kao attachment vašu biografiju (u slobodnoj formi) i jednu fotografiju sebe (po sasvim slobodnom izboru), a u samom mailu napišite nam ukratko zašto želite da radite sa nama (opet, ne zanimaju nas kilometarska motivaciona pisma: budite iskreni i koncizni).

Zbog velikog broja email-ova koji nam stižu, blagovremeno ćemo kontaktirati samo one koji će biti pozvani na razgovor.

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: