13/02/2006

Domaca nagrada - Design & Business Award

Postovani,

U okviru nagrade, koje je ustanovilo Ministarstvo kulture Republike Srbije, za najuspesnije partnerstvo izmedju sektora kulture i poslovnog sektora, Ministarstvo kulture, u saradnji sa projektom “DizajnSrbija”, koji finansira Američka agencija za medjunarodni razvoj (USAID), u oblasti dizajna, dodeljuje nagradu za najuspesnije partnerstvo izmedju dizajna i poslovnog sektora u 2005. godini i obavestava sve zainteresovane, da je zbog velikog interesovanja, rok za nominaciju predloga 17. februar 2006. godine.


Nagrade za najbolje partnerstvo izmedju dizajna i kompanija dodeljuju se u okviru sledecih kategorija:


Nagrada za najbolje dostignuce iz oblasti:

Brendinga
Industrijskog dizajna - ambalaze (pakovanja)
Grafickog i web dizajna
Nominacije ce biti ocenjivane na osnovu kvaliteta i inovativnosti partnerstva izmedju sektora kulture i dizajna, sa jedne strane, i poslovnog sektora, sa druge.


Odluku o nagradama donosi nezavisna Komisija, sastavljena od predstavnika poslovnog sektora, umetnika, dizajnera, direktora institucije kulture.


Pravo ucesca imaju sve kompanije koje su ulagale u sektor dizajna, institucije kulture, umetnicka udruzenja i organizacije, samostalni dizajneri.Formulari se mogu preuzeti sa sajta Ministarstva kulture www.kultura.sr.gov.yu, a predlozi se dostavljaju na adresu Vlajkoviceva 3, 11 000 Beograd.Komisija ce doneti odluku krajem februara, a nagrade ce biti svecano dodeljene sredinom marta.Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu Ministarstva kulture ili se mogu dobiti preko telefona 3398.507.

Srdacan pozdrav,

Bojana Krsmanovic


Izvor: Mreza Kreativnih Ljudi - forum
i Nikola Zrnjic

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: